SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Termékeinket az ország egész területén házhoz szállítjuk. Hétfőtől-péntekig a 14 óra előtt beérkezett rendelések teljesítését egy-két munkanapos, míg a hétvégén vagy délután kettő után leadottakét pedig két munkanapos határidővel vállaljuk. A készülékeinket GLS futárszolgálattal juttatjuk el a megadott címre. Abban az esetben, ha egy bizonyos időintervallumban tudja csak a terméket átvenni, kérjük jelezze a megrendelőlapon a megjegyzés rovatban.
 
A szállítás díja előre utalás és online bankkártyás fizetés esetén nettó 1.500 Ft (bruttó 1.905 Ft), utánvétes fizetés esetén nettó 2.000 Ft (bruttó 2.540 Ft), ha a megrendelt termékek nettó ára kevesebb, mint 50.000 forint. 
 
A webáruházban leadott nettó 50.000 forintot meghaladó rendelés esetén a szállítás ingyenes. (Telefonon vagy e-mailben leadott nettó 50.000 forintot meghaladó rendelés esetén a szállítási díj felszámításra kerül.)
 
A honlapon keresztül megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Ebben az esetben, természetesen nem kell szállítási, vagy bármilyen más díjat fizetnie a termék árán felül.
 
A házhoz szállított készülékekért két módon fizethet, ezek a következők: 
 
Előre utalás: Az előlegbekérőt rendszerünk automatikusan kiküldi a megrendelés leadásakor. Ez alapján küldje el a megrendelt termék árát bankszámlánkra. Miután megérkezett az összeg, felhívjuk és kiszállítjuk a készüléket.
 
Adatok az utaláshoz:
Cégnév: Alt Cash Pro Kft. Adószám: 32358962-2-42
Bankszámlaszám: K&H bank, 10404072-50527086-52771009
 
Utánvét (készpénz vagy bankkártya): A termék árát a kiállított számla alapján a szállító cégnek kell majd kifizetnie,
miután átvette a csomagot.
 
Bankkártyás fizetés (online vásárlás): Az online bankkártyás fizetések a Simplepay rendszerén keresztül valósulnak meg. Bankkártyás fizetés esetén az adatkezelő által a https://penztargepcentrum.hu felhasználói adatbázisában tárolt személyes adatok átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, szállítási- és számlázási cím, valamint a megvásárolt termékek adatai. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
 
 
A fizetési módot a megrendelőlapon kell megadnia, a szállítási és egyéb költségekről természetesen a rendelés során is tájékoztatjuk.
 
A termékeink átvételekor győződjön meg arról, hogy a megfelelő készüléket szállították Önnek és az eszköz nem sérült meg a szállítás során. Abban az esetben, ha valamilyen okból nem elégedett a leszállított termékkel, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, és rögzítse benne a sérülés, vagy a hiány mértékét valamint a csomagszámot. Ezután pedig hívjon fel minket, és a munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető leghamarabb eljusson Önhöz a megfelelő készülék.
 
Ha egy kiválasztott termék nincs raktáron, előjegyzést veszünk fel rá, és a megrendelés időpontjában érvényes áron szállítjuk le, amint beérkezett a cégünkhöz. Mivel a honlapon bemutatott eszközökből nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ez csak rendkívül ritkán fordulhat elő. Ha mégis egy ilyen készüléket rendelt meg, munkatársunk fel fogja hívni és tájékoztatja a termék várható érkezésének az időpontjáról.
 
Abban az esetben, hogyha az előre egyeztetett időpontban nem tudja átvenni a megrendelt terméket, a szállító telefonon keresni fogja, és újra megpróbálja majd eljuttatni a terméket a megadott címre. Kettőnél többször csak abban az esetben szállítjuk ki ugyanazt a cikket egy címre, ha emailben, vagy telefonon megkeres minket, és vállalja, hogy a sikertelen, és a megismételt szállítási költséget egyaránt megtéríti.
 
A bruttó árak a magyarországi ÁFA-t tartalmazzák.