Újra együtt a Sam4s online pénztárgépcsalád!

A Sam4s NR-270 Online NEW pénztárgép újra családja körében várja a vevőket, mivel Budapest Főváros Kormányhivatalának Metrológiai és Műszaki Felügyeleti Főosztálya jóváhagyta a legújabb előírások szerint módosított pénztárgép forgalmazását.

 

A Sam4s NR-270 Online NEW a korábban slágertermék Sam4s NR-260-as modell egyenesági leszármazottja, annak továbbfejlesztett új hardverelemekkel és adóügyi ellenőrző egységgel felszerelt modern változata, amely most már megszerezte a 9/2016 NGM rendelet szerinti forgalomba hozatali engedélyét.

Az NR-300-as, NR-240-es és NR-440-es mellett a Sam4s NR-270-es jelképezi a stabilitást, kitartást és a hűséget. Miért? Azért, mert az NR-270-es a klasszikus formavilág mellett rendkívül strapabíró, ellenálló eszköz, amelyet bátran ajánlunk a legkíméletlenebb körülmények közé is. Nem véletlen, hogy ez a modell cseppmentes billentyűzettel is megvásárolható, ami többletvédelmet nyújt.

A Sam4s NR-270 Online NEW az új engedély szerint, már az átszemélyesíthető pénztárgépek körébe tartozik, ahogy az NR-240, NR-300 és NR-440 típusmegjelöléső modellek is. Így tulajdonosváltás esetén nem szükséges az adóügyi ellenőrző egységet kicserélni.

Az új engedéllyel rendelkező NR-270-esek szoftvere is több ponton megváltozott, egyrészt az új rendeleti előírások okán, másrészt pedig a vevői visszajelzések alapján hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá próbálta tenni a rajta dolgozó fejlesztőcsapat az egyébként is könnyen kezelhető masinát.

Tudjon meg többet a Sam4s oline pénztárgépekről ITT! Szeretné jobban megismerni a Sam4 NR-270 Online NEW pénztárgépet? Kattintson IDE!