Rólunk
Rólunk

Rólunk

Cégünk, az Alt Cash Kft. pénztárgépek, vonalkódolvasók, blokknyomtatók és POS terminálok értékesítésével és kereskedelmi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. A Sam4s a Bixolon a Posiflex és a Zebex magyarországi képviselője. Keressen fel minket, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb készüléket a vállalkozása számára!
Több, mint huszonöt éve kezdtünk el pénztárgépeket forgalmazni Magyarországon, azóta közel 100 ezer darabot értékesítettünk, a piaci részesedésünk már 2001-ben meghaladta a hatvan százalékot. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük; a Samsung/Sam4s pénztárgépek mellett ma már érintőképernyős terminálokat, kasszarendszereket, vonalkódolvasókat és blokknyomtatókat is vásárolhat tőlünk. A célunk az, hogy komplett megoldást nyújtsunk, és az ügyfeleink minden olyan eszközt beszerezhessenek tőlünk, ami egy bolt vagy egy étterem üzemeltetéséhez szükséges.
 
A fejlesztőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy készülékeink és kereskedelmi szoftvereink a törvényi előírásoknak megfelelően üzemeljenek, és a lehető legnagyobb mértékben járuljanak hozzá a sikereihez. A terméktámogatással foglalkozó munkatársaink részletes szakmai tanácsadással segítik az ügyfeleinket, viszonteladói és szervizhálózatunk pedig azt is lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan háríthassuk el a meghibásodásokat az ország egész területén. Mi nem csak értékesítjük az eszközeinket; arról is gondoskodunk, hogy ki tudja használni a bennük rejlő lehetőségeket!