Mérleg hitelesítés

Keressen fel minket és a hitelesítés minden gondját levesszük a válláról!

Termékeit csak olyan mérleg segítségével értékesítheti, melyet hitelesített a BFKH (MKEH) Mérésügyi Hivatala. Mivel a szervezet engedélyei csupán két évre szólnak, a mérlegeket rendszeresen át kell vizsgáltatni a hivatal szakembereivel.

Ha az általunk forgalmazott CAS, ACS-A, ACS-E vagy ACLAS típusú mérlegeket használja, és készülékét újra kell hitelesíttetni, keressen fel minket, és gondoskodni fogunk az eljárás sikeréről!

Munkatársaink minden beérkezett mérleget megvizsgálnak a hitelesítés előtt, és ha szükséges, a készülékek újrakalibrálását, javítását is elvégezik. Bár mérlege hitelesítését közvetlenül a Mérésügyi Hivatalnál is kezdeményezheti, az általunk végzett előkészítés biztosítja, hogy a készüléke megfelelően működjön, és ne kelljen újra kifizetnie az eljárás díját, valamilyen apróbb hiba miatt.

A ránk bízott eszközöket a telephelyünkön működő Mérésügyi Laboratóriumban ellenőrzik az állami szervezet munkatársai. Mivel erre csupán hetente egyszer kerül sor, javasoljuk, hogy legalább 8-10 nappal azelőtt kérjen időpontot, hogy lejárna az engedélye.

Az újrahitelesítés és az előkészítés díjait az alábbi táblázatban gyűjtöttük össze. A webáruházunkban az új mérlegeket különböző súlyok mérésére hitelesítve is megrendelheti.
 


Munkák:


Díjtételek:

     
         Mérleg-hitelesítés laborban (15 kg-ig)   
     

             10.000 Ft + ÁFA                          


   Mérleg-hitelesítés laborban (30 kg-ig)

  12.000 Ft + ÁFA               


Mérleg-hitelesítés laborban
 (címkenyomtatós rendszermérleg 15 kg-ig)  

 12.000 Ft + ÁFA