Viszonteladóink
Viszonteladóink

Viszonteladóink

A Sam4s online pénztárgépeit több mint hatvan településen vásárolhatja meg országszerte. Használja térképünket az Önhöz legközelebbi értékesítési pont megtalálásához!

Az alábbiakban megtalálhatja a Sam4s viszonteladók listáját.

Mivel a pénztárgép üzembe helyezési díjak és a szerviz költségek eltérőek lehetnek partnereinknél, javasoljuk, hogy érdeklődjön az árakról, mielőtt felkeresi a megadott cégek egyikét. A pénztárgépek mellett elképzelhető, hogy egyéb termékeinkből (pl. blokknyomtatók, vonalkód olvasók) is vásárolhat a térképen szereplő vállalkozásoknál. Ezek elérhetőségéről szintén szívesen adnak felvilágosítást a lenti email címeken, telefonszámokon.

A térképen a menü ikonra kattintva és a megfelelő réteget kiválasztva települések szerint is kereshet a Sam4s pénztárgép értékesítők között. Ha egy termékünket nem tudja megvásárolni a partnerünknél, vagy valamilyen egyéb problémával szembesül, keresse cégünket.

Amennyiben szeretne a viszonteladónk lenni, kérjük küldje el a bemutatkozó anyagát és elképzeléseinek rövid összefoglalását, hogy kollégáink felvehessék Önnel a kapcsolatot.