SAM4S NR-440

magyar telekom

ONLINE PÉNZTÁRGÉP - ENGEDÉLYEZÉS FOLYAMATBAN 

Az NR-440 a Sam4s egyik legfejlettebb pénztárgépe. A fokozott igénybevétel mellett is megbízhatóan működő készüléket a koreai gyártó nagy forgalmú üzletek számára tervezte, de minden olyan kereskedelmi vállalkozás számára jó választás lehet, ahol fontos a vevők kiszolgálásának magas színvonala és az áruforgalom átláthatósága, mivel…

Kiegészítők:

Kasszafiókkal
155 000 Ft+Áfa

Bruttó ár: 196 850 FtBővebb információ

VILLÁMGYORS

Az NR-440 a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk. A nyugtákat egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.

TÁJÉKOZTATJA A VEVŐKET

A készülék használata a vásárlók bizalmát is növelheti, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes az összes, a fogyasztó számára fontos információ hatékony megjelenítésére.

VALÓS IDŐBEN TOVÁBBÍTJA A FORGALMI ADATOKAT

A Sam4s csúcsmodellje személyi számítógépekhez kapcsolva is üzemeltethető.  Egy PC-hez kötött 440-es segítségével valós időben követheti nyomon az árukészlet alakulását és korlátlan számú árucikkel dolgozhat.

MÉRLEGGEL VAGY VONALKÓDOLVASÓVAL IS HASZNÁLHATÓ

A készülék felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a legtöbb digitális mérleg és vonalkódolvasó csatlakoztatható hozzá.

ÉS STRAPABÍRÓ KASSZAFIÓKKAL KÍNÁLJUK

Az NR-440-es a számos régebbi kassza irányítására alkalmas, de megrendelhető a Sam4s strapabíró, fémből készült kasszafiókjával is, melynek az elrendezése szabadon variálható.

Kijelző:  a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők, a vevőoldali kijelzője kihúzható és forgatható

Billentyűzet: nyomógomb változtatható feliratokkal  

Nyomtató: kimagasló sebességű hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés  

Csatlakoztatási lehetőségek: számítógép (a forgalmi adatok valós idejű továbbítására is képes) digitális mérleg, vonalkódolvasó, külső nyomtató, USB az AEE mentéshez  

Gyűjtők árucikkek és azonosítók száma: akár 1200 árucikk, 12 gyűjtő és 30 külön azonosítható eladó

Méretek: szélesség: 400 mm, mélység: 450 mm, magasság: 226 mm, súly: 14,50 kg

A pénztárgépre most éppen nem adhat le megrendelést. Arról, hogy korábban hogyan rendelhette meg, ebből az írásból tájékozódhat:

Az NGM 50/2013 (XI.15.) számú rendelete értelmében az online pénztárgép rendelést illetően adatszolgáltatási kötelezettsége van a pénztárgéphasználatra kötelezett kereskedőnek, melyet a NAV által biztosított eBev portálján kell megtennie. Az eBev portálon történő regisztrációs kód megadásával a kereskedő arról szolgáltat a NAV számára adatot, hogy mely pénztárgép forgalmazóval kíván pénztárgép vásárlásra szerződést kötni. Felhívjuk figyelmét, hogy az eBev portálon történő adatszolgáltatással a pénztárgép vásárlásra történő szerződéskötése nem jön automatikusan létre, az online pénztárgépeket az eBev-en történő adatszolgáltatáson kívül meg kell rendelni a forgalmazótól vagy a forgalmazó viszonteladójától. Ezt a rendelési folyamatot indíthatja itt a webáruházunkon keresztül. Az NGM 50/2013 (XI.15.) számú rendelete nem határoz meg sorrendiséget, vagyis a kereskedő választhat, hogy először adatszolgáltatási kötelezettségét teljesíti és aztán köt szerződést vagy fordítva. Viszont mindkettőt meg kell tennie. Természetesen amennyiben először adatot szolgáltat, akkor az alapján a forgalmazó fel fogja keresni szerződéskötés céljából.

Bár minden, a honlapunkon keresztül kötött szerződés tárgya az NR-300-as modell, az ügyviteli rendszerünk megjegyzi, hogy melyik készüléket választotta, és a kiválasztott modellt szállítjuk le, amennyiben megkapjuk az ehhez szükséges engedélyeket. Az Ön választását a szerződés első oldali adatlapja fogja tartalmazni, és a szerződéses feltételekben szerezhet pontos információt arról, hogy milyen kötelezettségeket vállal az Eladó és kap a Vevő az engedélyezés alatt álló készülék megjelölését illetően. A szerződést a megrendelés gombra kattintva az ügyviteli rendszerünkből véglegesítés előtt megtekintheti.

A RENDELÉS MENETE


- A készülék megrendeléséhez be kell szereznie egy pénztárgép regisztrációs kódot (PTGReg kód) az adóhatóságtól. Az igénylés menetéről ide kattintva olvashat részletes tájékoztatót.

- Miután megrendelte a pénztárgépet a honlapunkon, az eBev portálon keresztül is adatszolgáltatási kötelezettséget kell teljesítenie a Sam4s NR-300-as online pénztárgépünkre, amennyiben azt korábban még nem tette meg. A portál használatában ez a leírás nyújthat segítséget. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy érdemes először szerződést kötnie és utána adatot szolgáltatni, mert jelenleg nincs „törlés” funkció a NAV portálon, így a törlés vagy módosítás meglehetősen körülményes adminisztrációs teher és a folyamata jelenleg nem is tisztázott a NAV által.

- Az online pénztárgépeinket 25.000,- Ft +ÁFA összegű foglaló befizetésével rendelheti meg. A befizetés módjáról e-mailben tájékoztatjuk majd.

TÁMOGATÁS 


- Az online pénztárgépeink ára az ötvenezer forintos állami támogatás összegével csökkenthető. Amennyiben a teljes támogatásra jogosult, ez a pénztárgép az ÁFA visszaigénylése után Önnek 105.000 forintba kerül. A pénztárgép vásárlásakor fizetendő bruttó vételár ebben az esetben 146.850 forint lesz.

SZÁLLÍTÁS 


- Kiskasszáinkat a megrendelés sorrendjében szállítjuk, de legkésőbb 2014. március 31.-ig üzembe helyezzük az üzletében. A vonatkozó jogszabályok szerint az online kassza megérkezéséig tovább dolgozhat a hagyományos készülékével.
 
- A GLS szállítás díja nettó 1000 forint lesz, az élesítést pedig nettó 7800 forintért vállaljuk. A készüléket az Ön üzletéhez legközelebb dolgozó partnerünk fogja élesíteni.

VISSZAMONDÁS


- Ha egy olyan modellt választott, melynek az engedélyezése folyamatban van, és a szállítási határidő előtt nyolc nappal sem kap engedélyt, választhatja helyette egy másik engedélyezett modellünket, vagy elállhat a vásárlástól, és ebben az esetben visszautaljuk a befizetett összeget. Engedélyt kapott online pénztárgépeink rendelése esetén, erre nem lesz lehetősége.

KASSZAFIÓK 


- Online modelljeink segítségével a régebbi kasszák többsége nyitható. A kasszafiókot és a pénztárgépet az üzembe helyezést végző munkatársunk is összekapcsolhatja majd.  Az összekötésért egy fél órás vagy legfeljebb egy órás szervizdíjat számolunk majd fel.

ADATKOMMUNIKÁCIÓ


- A pénztárgép és a NAV rendszere közötti adatkommunikációt a Telekom szolgáltatáscsomagja teszi lehetővé. Ennek havidíja nettó 1500 forint, a csomag nem tartalmaz belépési vagy túlforgalmazási díjat és hűségidőt sem kell vállalnia a megrendelőinknek. A havidíjat a szolgáltató az üzembe helyezést követően kezdi majd számlázni Önnek. 

További termékek ebben a kategóriában

Stílusos és felhasználóbarát online pénztárgép
132 500 Ft+ÁFA
Helytakarékos online pénztárgép kimagasló képességekkel
134 500 Ft+ÁFA
Egy megbízható online pénztárgép
138 000 Ft+ÁFA
Számítógépes hálózatokkal összeköthető online pénztárgép nagy forgalmú üzletek számára
155 000 Ft+ÁFA