Ismerje meg az új NR-270-es pénztárgépet

Továbbfejlesztettük a legnépszerűbb online kiskasszánkat. A változásoknak köszönhetően egy nagyobb tudású és alfanumerikus kijelzővel felszerelt készüléket vehetnek majd át azok, akik az NR-270-es pénztárgépet választották.
Át kellett alakítanunk a legnépszerűbb online pénztárgépünket, a Sam4s NR-270-est, hogy a legújabb előírásoknak is megfeleljen, és ismét megkaphassa az MKEH engedélyét. A műszaki követelmények az eredeti szabályzáshoz képest olyan mértékben változtak meg, hogy a pénztárgép alaplapjának, kijelzőjének és a belső szoftverének a cseréjére is szükség volt.

Az új NR-270-es sok szempontból fejlettebb az elődjénél. Alfanumerikus kijelzője képes a magyar ABC betűinek a megjelentetésére és reklámüzenetek is futtathatóak rajta, a szoftvere pedig lényegesen több funkció használatát teszi lehetővé, mint az előző verzió.

A készülék felhasználói akár óránkénti bontásban is készíthetnek majd jelentést üzletük forgalmáról, és árucikk kódok használatával gyorsíthatják fel a termékeik értékesítését. A pénztárgép képes lett az üvegvisszaváltásnál használt göngyöleg kezelésre és már akár harminc eladó is használhatja saját azonosítóval.

Az NR-270-es felhasználói a NAV-nak küldött adatokról egy USB kulcsra készíthetnek mentést, így azokat a számítógépükön is ellenőrizhetik majd.

Sam4s NR-270 Online pénztárgép

A pénztárgép nagymértékű átalakítására azért volt szükség, mert amikor az NR-270-es forgalmazását először engedélyezte az MKEH az online pénztárgépekre vonatkozó szabályok még nem tették kötelezővé, hogy készülék belső szoftverét a NAV szerverein keresztül lehessen frissíteni. Miután a hivatal visszavonta a pénztárgép engedélyét viszont megjelent egy NGM rendelet, ami előírta az interneten keresztül módosítható memória egység használatát az online pénztárgépekben. Ennek a feltételnek pedig csak egy alapvetően más felépítésű készülékkel tudtunk eleget tenni.

Az NR-270-es pénztárgépet hamarosan újra beadjuk engedélyeztetésre, és reményeink szerint néhány héten belül elkezdhetjük a megrendelt készülékek leszállítását a megadott címekre. A készülék árát nem változtattuk meg, továbbra is nettó 138 ezer forintért vásárolható meg, az első tízezer megrendelő pedig a kedvezményes, nettó 100.000 forintos áron juthat majd hozzá a továbbfejlesztett 270-eshez. Bár a készülék engedélyeztetése hosszú ideje húzódik, a sok tesztelésnek is köszönhetően egy rendkívül megbízható működésű, strapabíró kiskasszát vehetnek majd át a vásárlóink, ha újra megkapjuk a szükséges licenszeket.