Három év garancia a Sam4s pénztárgépekre

Az MKEH a közelmúltban engedélyezte a Sam4s NR300-as és NR440-es készülékek forgalmazását. A NAV-hoz köthető modelljeink minőségében annyira bízunk, hogy három év garanciát vállalunk rájuk.
Információink szerint a kereskedők életét a meghibásodott AEE egységek hosszadalmas javítása számos alkalommal megkeserítette az elmúlt hónapok során.

A pénztárgép és az adóhatóság szerverei közötti adatkommunikációt biztosító egység az online kiskasszák legdrágább alkatrésze, az átlagos vételára 60 és 80 ezer forint között van, ráadásul nem, vagy csak korlátozottan javítható.

A Sam4s modellek AEE egysége a Videoton üzemében nagy precizitással, szigorú többlépéses minőségbiztosítást betartva készül. Pénztárgépeink tesztelésére rendkívül nagy gondot fordítottunk.

Több, mint 15 000 munkaórán keresztül szűrtük ki a felmerülő hibákat, mielőtt engedélyeztettük volna a készülékeket, és meggyőződésünk, hogy az online pénztárgépeink és az adattovábbításért felelős egységeik hosszú távon is megbízhatóan működnek.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a jogszabályban előírt kötelező egy éves jótállást további két évvel meghosszabbítjuk, azaz összesen 3 év garanciát biztosítunk mindenki számára, aki a Sam4s pénztárgépeket választja.

A kedden engedélyt kapott két készülékünk, a Sam4s NR-300 Online New és a Sam4s NR-440 Online New november elejétől lesz megvásárolható az Alt Cash Kft. budapesti központjában és a honlapunkon keresztül. Röviddel ezután pedig országos viszonteladói hálózatunkon keresztül is hozzájuthatnak majd a készülékeinkhez.

A divatos, kis alapterületű boltokban is jól használható NR-300-as modellről itt, a nagy forgalmú üzletek számára fejlesztett NR-440-es pénztárgépünkről pedig ide kattintva találhatnak további információkat.

A készülékekre már elkezdtük az előrendelések felvételét, és ha november 15-ig ezen az oldalon jelzi a vásárlási szándékát a pénztárgép mellé ajándékba adunk egy pendrive-ot, rajta a Kontroll programmal. A szoftver és az USB kulcs segítségével többek közt azokat a forgalmi adatokat vizsgálhatja majd meg a számítógépén, amiket a kiskassza az adóhatóságnak továbbít.