Újraindítjuk a Sam4s pénztárgépek engedélyeztetését
Újraindítjuk a Sam4s pénztárgépek engedélyeztetését

Újraindítjuk a Sam4s pénztárgépek engedélyeztetését

Az idáig 17 féle online pénztárgép forgalmazási engedélyét megszerző Laurel Számítástechnikai Kft. segítségével az eddigieknél is biztonságosabbá tettük a kiskasszáinkat. Az NR-300-as, 240-es és 440-es modelleket hétfőn újra benyújtjuk engedélyeztetésre. Mivel nagy esélyt látunk arra, hogy készülékeink rövid időn belül engedélyt kapjanak, arra kérjük ügyfeleinket, hogy egyelőre ne rendeljenek meg más pénztárgépeket.

Megszüntettük azokat a biztonsági réseket, melyekre hivatkozva a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal visszavonta a Sam4s NR-300-as pénztárgép engedélyét, és leállította két másik kiskasszánk, az NR-240-es és 440-es modellek engedélyeztetési eljárását.

Készülékeink továbbfejlesztésében és tesztelésében a kereskedelmi eszközök piacán nagy tapasztalattal rendelkező és idáig 17 online pénztárgép fogalmazási engedélyét megszerző Laurel Számítástechnikai Kft. segített minket. A cég annak ellenére vállalta a szakmai együttműködést a probléma megoldása érdekében, hogy több területen a konkurensünknek számít.

Az elmúlt hetek során nem csak az MKEH által kifogásolt rést javítottuk ki; jelentősen növeltük készülékeink biztonságát is. Egyebek mellett átalakítottuk az Adóügyi Ellenőrző Egységünket, és megerősítettük a pénztárgépek mechanikai védelmét.

Az NR-300-as, 240-es és 440-es modellt hétfőn adjuk be újra engedélyeztetésre. Mivel valós esélyt látunk arra, hogy a három pénztárgép rövid időn belül megkapja a szükséges engedélyeket, arra kérjük ügyfeleinket, hogy a jogszabályok által lehetővé tett utolsó időpontig, február 16-ig ne rendeljenek más készüléket.

Az új engedélyezési eljárásokat azért indítottuk el, hogy ügyfeleink akkor se maradjanak pénztárgép nélkül, ha a szerdán beadott fellebbezésünket elutasítják. A készülékek szállítására továbbra is készen állunk, a pénztárgépek eljuttatását a megadott címekre azonnal megkezdjük, amint jóváhagyják a beadványunkat.

Nem mondtunk le negyedik online pénztárgépünkről, a Sam4s NR-270-es modellről sem, melynek engedélyét október végén vonta vissza az MKEH. A készüléket átalakítottuk, annak érdekében, hogy a legújabb előírásoknak is megfeleljen, és hamarosan ezt a típust is beadjuk engedélyeztetésre.