Hogyan segíthet a pénztárgép átlátni az üzletem forgalmát?

A pénztárgép forgalmi jelentései segítenek megismerni a vásárlók szokásait. Bármelyik készülékünkkel nyomtathat például olyan jelentést, amely megmutatja, hogy egyes termékeiből mennyi fogyott egy hónapban, mely árucikkei vagy szolgáltatásai voltak a legkelendőbbek.

Online pénztárgépeink emellett a forgalmat óránkénti bontásban bemutató jelentések elkészítésére is alkalmasak. Ezekből a dokumentumokból megtudhatja például azt, hogy van–e olyan időszaka a napnak, amikor nem érdemes nyitva tartania, vagy olyan, amikor nagyobb sorok alakulhatnak ki az üzletében.

A készülékeink segítségével az alkalmazottainak a munkáját is ellenőrizheti, hiszen a jelentések megmutatják, hogy mekkora volt az üzlet forgalma a különböző pénztárosok munkaideje alatt.

Pénztárgépeink számos más, itt nem tárgyalt elemzések elkészítésére is alkalmasak, egyebek mellett a fizetőeszközök, ÁFA – körök, vagy árucikk típusok szerinti bontásban is vizsgálhatja a segítségükkel üzlete forgalmát.

A jelentések elkészítésének a módjáról készüléke használati utasításában olvashat, egyes jelentések nyomtatását pedig a kezelési videóinkban is bemutatjuk.

A készülék jelentéseinek a többségét és azokat a forgalmi információkat, melyeket a pénztárgépe elküld az adóhatóságnak a számítógépén is megvizsgálhatja egy cégünk által fejlesztett szoftver, a Kontroll segítségével. A programról további információkat találhat ebben a videóban, ezen az oldalon pedig megrendelheti cégünktől.

Amennyiben vonalkódolvasóval értékesíti termékeit, érdemes lehet beszereznie a Raktár szoftverünket is, mellyel PLU adatokat tölthet fel a számítógépéről a pénztárgépére, és a PC-jén követheti nyomon a különböző termékeinek a fogyását.

Cégünk összetett áruforgalmi és készletkezelő rendszerek forgalmazásával is foglalkozik, ha egy több pénztárgépből, vagy érintőképernyős terminálnból álló számítógépes rendszer kialakításán gondolkodik, vagy egy ilyen hálózat adatait szeretné feldolgozni, ide kattintva kaphat bővebb felvilágosítást.