Hogyan kell használni a pénztárgépet? Hogyan kell papírt cserélni a pénztárgépben? Hogyan törölhetek tételeket a bizonylatokról?

Az, hogy melyik gombok lenyomásával adhat utasításokat a pénztárgépének, készülékenként változó. Az alábbi videók a legnépszerűbb pénztárgépeink kezelésében nyújtanak segítséget, egyebek mellett papírcserét, a kasszanyitást, az értékesítést, a visszajáró számítást, a sztornót, a napi zárást és a jelentéskészítést mutatják be a különböző modelljeinken.
 
Honlapunkról az összes általunk forgalmazott Sam4s pénztárgép használati utasítása letölthető. Az NR-440-es, NR-300-as, NR-240 -es és NR-270-es modelljeink kezelési kézikönyveit ezen az oldalon találhatja meg. A kiadványokban részletesen bemutatjuk a készülékeinkkel végezhető összes műveletet, így azokat is, melyek nem szerepelnek a videókon.
 
A közeljövőben további filmeket is közzé fogunk tenni, melyek a pénztárgépeink használatával és programozásával foglalkoznak. Ha szeretne értesülni, amint elérhetőek lesznek, iratkozzon fel Youtube csatornánkra.