Ponyvaregény
Ponyvaregény

Ponyvaregény

A népszerű újbudai kávézókban naponta több száz vendéget szolgálnak ki Sam4s ER-260-as pénztárgépekkel és cégünk konyhai nyomtatóival.
Az első Ponyvaregény tizenegy éve nyitott a Bercsényi utcában. A századforduló hangulatát idéző kávézó, ahol a vendégek szórakoztatásáról élő koncertek, valamint könyvek és társasjátékok sokasága gondoskodik, gyorsan népszerűvé vált Újbudán.

A tulajdonosok három éve nyitották meg a második vendéglátóhelyüket a főváros legújabb 10 hektáros parkjában, a Lágymányosi Öbölben. „Az új kávézónkban Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, gyereksarokkal, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, játékeszközökkel és sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis nyugalomra, kikapcsolódásra vagy romantikára vágyik” – mondta el a hét minden napján nyitva tartó helyről Garamvári Ildikó a vállalkozás egyik vezetője.



A Ponyvaregény kávézókban a Sam4s ER-260-as pénztárgépeit használják, a Kopaszi gáton Bixolon blokknyomtatók is segítik a gyors kiszolgálást. A nyomtatókat egy számítógépes értékesítési rendszerhez kapcsolva használják, és a segítségükkel tájékoztatják az emeleten dolgozó szakácsokat a rendelésekről. A pénztárgépekkel részletes, a vendégek fogyasztását tételesen ismertető nyugtákat készítenek.

„Egy hétvégi napon két-háromszáz vendég is megfordul nálunk. Az intenzív használatot a pénztárgép és a nyomtatók is jól bírják. Könnyen kezelhetőek, és még egyik sem hibásodott meg.”- mondta a termékeinkről Bartis Mónika a Kopaszi gáton található Ponyvaregény üzletvezetője.