Matrac Sztár
Matrac Sztár

Matrac Sztár

A Matrac Sztár üzletlánc tíz éve használ Sam4s pénztárgépeket budapesti üzleteiben.
A 2001 óta működő Matrac Sztár üzletlánc hat budapesti üzletében ágyrácsok és matracok széles választékát kínálja. Termékeik között a nyomáskiegyenlítő tulajdonságokkal bíró és a formáját azonnal visszanyerő Tempur, vagy a Schlaraffia luxus matracok mellett az egyszerűbb ágybetétek is megtalálhatóak. A hálózat összes boltjában Sam4s 700-as pénztárgépeket használnak, a legújabb Váci úti boltjuk kivételével. Itt egy ER-230-as üzemel.

Matracsztár

„Jó tapasztalataink vannak a Sam4s pénztárgépekkel kapcsolatban, a hétszázas modellek évek óta kifogástalanul működnek. Bár a legújabb pénztárgépünket csak rövid ideje használjuk, eddig még semmi problémánk nem volt vele, ráadásul jóval halkabb és gyorsabb, az elődjénél."- mondta a készülékekről Berki Szilvia, a Váci úti Matrac Sztár üzletvezetője.

Berki az elmúlt évek során alaposan megismerte a cégünket. „Bármilyen problémával telefonáltunk a Pénztárgépcentrumba, pontos tájékoztatást adtak. Az év végén a kiolvasást pedig külön kérés nélkül is elvégezték.”- mondta rólunk.