Mango
Mango

Mango

A Mango magyarországi üzleteiben Sam4s pénztárgépeket használnak.
A világszerte több mint kétezer boltot üzemeltető spanyol divatcég, a Mango idáig tíz üzletet nyitott Magyarországon. A férfi és női ruhákat, kiegészítőket, táskákat és cipőket forgalmazó vállalat termékei Budapest mellett Debrecenben és Pécsett is megtalálhatóak. A cég összes hazai márkaboltjában Sam4s ER 420M típusú pénztárgépek segítségével szolgálják ki a vásárlókat. Az újbudai Mango vezetőjét a két éve megnyitott divatáru kereskedésről és a készülékeinkkel kapcsolatos tapasztalatairól kérdeztük.

Mango

„A Mango Allee gyorsan népszerűvé vált. A bolt forgalma a nyitás óta folyamatosan növekszik, ráadásul a törzsvásárlóink száma is egyre nagyobb. A legtöbb vevőnk a mindennap hordható elegáns ruhákat keresi, de az alkalmi viseletek és a lezserebb divatcikkek iránt is sokan érdeklődnek. Az üzlet legnagyobb vonzerejét szerintem a kiszolgálás minősége jelenti, és az, hogy aki ellátogat hozzánk, az tetőtől talpig fel tud öltözni." – mondta el Kocsordi Ágnes.

Az Allee bevásárlóközpontban található boltban két Sam4s pénztárgép is üzemel, az üzletvezető minden szempontból elégedett a képességeikkel. „A pénztárgépeket nyitás óta, minden nap reggeltől estig használjuk. Komoly igénybevételnek vannak kitéve, ennek ellenére nem volt még komolyabb problémánk velük. A kijelzőik jól olvashatóak, a kasszáiknak is megfelelő az elrendezése. Gyors és könnyen kezelhető gépek, amiknek szinte nincs is fenntartási költsége." - mondta el nekünk.