Euro Shop
Euro Shop

Euro Shop

Könnyen kezelhetőnek tartják a Sam4s pénztárgépeket az Euro Shop bolthálózat munkatársai. Az egységáras termékeket kínáló hálózat üzleteiben a 320-as modellt gyakran forgalmi jelentések készítésére is használják.

A németországi központú Euro Shop hálózat tíz boltot üzemeltet Magyarországon. A minőségi termékeket 350 forintos egységáron kínáló üzleteket Pécsen, Siófokon, Balatonfüreden, Kaposváron, Nagykanizsán, Dunakeszin és Budapesten találhatják meg.

Bár az eurós boltok a gazdasági válság idején váltak népszerűvé, az üzlethálózat magyar képviselői úgy látják, hogy a válság utáni időszak is komoly fejlődési lehetőségeket tartogat a számukra. A cég kéthavonta új kereskedést nyit, céljuk egy 15-20 tagból álló hálózat kiépítése. Az üzleteikben Sam4s ER320-as pénztárgépeket használnak.

„Azért szeretjük ezeket készülékeket, mert könnyen kezelhetőek. Az alkalmazottaink egy része már azelőtt is Samsung vagy Sam4s pénztárgépekkel adott el, hogy nálunk kezdett dolgozni, ezért őket meg sem kell tanítani a gépek használatára."– mondta el Horváth Gábor az Euro Shop projekt koordinátora.Horváth a 320-as pénztárgépek X jelentés funkcióit is rendkívül hasznosnak tartja:" Ha tudni szeretnénk, hogy mekkora mennyiséget értékesítettünk az árucikkeinkből egy napon, jelentést készítünk a pénztárgéppel. Bár a kereslet termékenkénti bontását a számítógépes készletnyilvántartó programunk segítségével vizsgáljuk, ha gyorsan szeretnénk képet kapni arról, hogy mekkora a forgalmunk, a pénztárgépet választjuk."- tudtuk meg a projekt koordinátortól.

Horváth Gábor hosszú ideje dolgozik a cégünkkel, és alaposan ismeri az együttműködés előnyeit: ”Úgy látom, hogy a Pénztárgépcentrum munkatársai szívvel-lélekkel dolgoznak. A boltban és a szervizközpontban mindig családias hangulat fogad. Már ismerik az igényeinket, és tudják, hogy hogyan kell programozni a készülékeinket.” – mondta a szolgáltatásainkról