Egy kis hazai csemege
Egy kis hazai csemege

Egy kis hazai csemege

A kazincbarcikai bioboltban is cégünk érintőképernyős eszközöket tartalmazó kereskedelmi rendszerét használják. A tulajdonos szerint a megoldásaink átláthatóvá teszik az áruforgalmat és segítenek abban, hogy azonnal választ tudjon adni a termékekkel kapcsolatos kérdésekre.
Az Egy Kis Hazai Csemege nevű biobolt kézműves technológiával készült háztáji termékeket valamint kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokat forgalmaz. A kazincbarcikai üzletben is cégünk kereskedelmi rendszerének, a Kisker Online Prémiumnak a segítségével szolgálják ki a vásárlókat.

Az értékesítéshez és a forgalmi adatok feldolgozásához egy érintőképernyős számítógépet használnak, emellett egy címkenyomtatós rendszermérleg és egy vonalkódolvasó is segíti az üzlet munkatársait az árucikkek nyilvántartásában.

Egy kis hazai csemege

„A rendszer legnagyobb előnyének azt tartom, hogy átláthatóvá teszi, hogy mennyire fogynak a termékeim és meddig tart a szavatosságuk, ezért pontosan tudom, hogy mikor kell rendelnem a beszállítóimtól. Ráadásul az érintőképernyős terminál miatt külön számítógépre sincs szükségem ahhoz, hogy elérjem a kimutatásokat, vagy gyorsan választ tudjak adni a vásárlóimnak, ha egy termékről érdeklődnek” – mondta Kisker Online-ról a bolt tulajdonosa Szurek Gergely.

A kazinbarcikai kereskedő a cégünk által biztosított támogatásról is elégedetten nyilatkozott: „Az Alt Cash munkatársai megfelelő módon tájékoztattak a szoftverek használatáról és gyorsan megoldották, ha felmerült valamilyen probléma” - mondta el a kereskedelmi rendszerrel foglalkozó kollégáinkról.