Belfrit
Belfrit

Belfrit

Strapabírása miatt szereti az ER260-as modellt a Belfrit üzemeltetési igazgatója, aki az éttermeinek a forgalmáról is a pénztárgép segítségével tájékozódik.
A Belfrit egy belga gyorsétteremlánc, melynek üzleteiben friss sült krumplival, valamint csirke- és marhahúsos szendvicsek széles választékával várják a vendégeket. A vállalat 2003 óta van jelen Magyarországon, éttermeik Budapest mellett Pécelen, Győrben és Miskolcon is megtalálhatóak. Tizenegy vendéglátóhelyen használnak Sam4s Er260-as pénztárgépet.

Belfrit-galéria

„A készülékek képességei teljes mértékben kielégítőek. Napi 150-200 blokkot nyomtatunk a segítségükkel, és rendkívül jól bírják a fokozott igénybevételt. Idáig egyik üzletünkben sem romlott el a pénztárgép."- mondta a modellről Kiss Zoltán a Belfrit üzemeltetési igazgatója.

A belga éttermekben a pénztárgépek árucikk kódjait az eladott ételfajták rögzítésére használják a készülékek memóriájában és a bizonylatokon. „Ezzel a módszerrel pontos képet kaphatok arról, hogy mekkora volt a forgalmam. Miután kinyomtattam a pénztárgépek árucikk jelentéseit, egy Excel táblázatban szoktam rögzíteni az adatokat. A módszerem segít átlátni, hogy melyik ételfajtából, mennyi fogyott " - mondta el Kiss Zoltán.