Szoftveres számlanyomtató partnereink
Szoftveres számlanyomtató partnereink

Szoftveres számlanyomtató partnereink

Szoftveres partnereink által kínált számlanyomtató programok többféle csomagmegoldást nyújtanak a felhasználóknak, az ingyenes belépőszinttől a számtalan funkciót tartalmazó havi vagy éves előfizetésekig.

A szoftveres cég 2005-ben először tette publikussá első online számlázóját, öt évvel később pedig szintén elsőként bocsátott a piac rendelkezésére könnyen, egyszerűen elérhető e-számlázási szolgáltatást. A három informatikus alapító számára a fejlesztésük eredeti célja az volt, hogy üzletük optimális működése érdekében, saját számláikat egyszerűen és gyorsan állíthassák ki megbízóik felé.

Az azóta is töretlen sikerrel haladó Számlázz.hu mára már több, mint 400.000 elégedett felhasználóval rendelkezik és ma is az ügyfelek kényelme és a piac bizalma motiválja őket.

Jelenlegi csapatuk részeként fejlesztők, projektvezetők, ügyfélkapcsolati munkatársak, marketingesek és menedzsment munkatársak azok, akik észrevétlenül segítséget nyújtanak a Számlázz.hu-t használóknak álmaik megvalósításához.

Online számlázó csomagjaik között minden felhasználó megtalálhatja a számára legoptimálisabbat, a FREE- ingyenes csomagtól a havi előfizetéses PROFI szoftver ajánlatig.

Egy baráti kérésre, 2014-ben alapított soproni cég igazi szerelem projectként indult, egy mindenki által elérhető felhő alapú szolgáltatásként. A számos szakmai elismeréssel rendelkező cég díjnyertes grafikusokból álló induló csapata mára több mint 30 fős családdá nőtte ki magát. A Billingo nem titkolt célja, hogy nem csupán egy egyszerű számlázócég akarnak lenni, hanem a vállalkozások és magánvállalkozók pénzügyi vezetője is. Ehhez folyamatosan bővítik az általuk kínált szolgáltatásaik körét.

Ötféle számlázó csomagmegoldást nyújtanak felhasználóik számára, melyek STARTER ingyenes belépőszinttől a számtalan funkciót tartalmazó ENTERPRISE éves előfizetésig biztosítják a gondtalan online számlázás élményét.

A több mint 20 éve folyamatosan fejlődő szoftveres cég számára ügyfelei elégedettsége és támogatása jelenti az elsődleges célt. Elkötelezett ügyfél-központú mentalitásuk és elképesztő ügyfélszolgálatuk különbözteti meg őket versenytársaiktól. Fontos számukra, hogy a szoftver felhasználói gyorsan, kényelmesen és pontosan tudják kiszolgálni ügyfeleiket. Az InnVoice arra törekszik, hogy minden döntéshez szükséges információt megadhassanak szoftverükkel a felhasználóknak.

A cég három alap havi előfizetéses programot biztosít az ügyfelek számára, a KEZDŐTŐL a PROFI csomagokig, melyek további számos opcionális kiegészítő modulokkal is bővíthetők.

Az E-Szoftver Kft 2000 óta fejleszt ügyviteli szoftvereket. Termékeiket országszerte több ezer cég használja.

Mobilalkalmazásaik segítségével a számlázáson kívül szállítólevelek, megrendelések, lejárati idők és munkalapok kezelése is lehetséges, mobilnyomtatással.

Erősségük a sokoldalúság, az egyedi igények kialakítása és a mobilalkalmazásuk, a számlázó program testreszabása. Ezért az élelmiszer nagykereskedésekkel kezdve az építőiparon át, a kis és nagy gép szervizekig rengeteg különböző szegmensnek nyújtanak megoldást rendszereik. Kevés cég foglalkozik mobil megoldásokkal olyan szinten mint a számlázóprogramom fejlesztő csapata.