Kisker Online Prémium: PC alapú pénztárgép rendszer nagyáruházak számára
Kisker Online Prémium: PC alapú pénztárgép rendszer nagyáruházak számára

Kisker Online Prémium: PC alapú pénztárgép rendszer nagyáruházak számára

A nagy forgalmú üzletek számára kifejlesztett rugalmasan bővíthető kereskedelmi rendszerünk, a KKOnline Prémium leegyszerűsíti a készletkezelést, felgyorsítja termékeinek az eladását és pontos képet ad a vállalkozása teljesítményéről
Az Alt Cash Kft. elsőként engedélyt kapott, a NAV szervereivel összeköthető kereskedelmi rendszerének a kiépítése már akkor is megtérülő befektetés, ha üzletében csupán egyetlen pénztár üzemel, azonban a több értékesítési hellyel rendelkező cégek számára is jó megoldást jelent. Számos a készletkezelést és a számlázást megkönnyítő eszközzel és funkcióval is megrendelheti tőlünk.
 
Az alábbiakban az értékesítést, a leltárazást és az adatok feldolgozását mutatjuk be a Kisker Online Prémium segítségével. 
 
A kereskedelmi rendszereinket minden esetben vállalkozása egyéni adottságait figyelembe véve, személyes konzultáció után állítjuk össze. Ha kíváncsi arra, hogy a termékcsomag mely elemeit ajánljuk az üzlete számára, vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal. 
 

KISKER ONLINE PÉNZTÁR: Villámgyors értékesítés
 

A kereskedelmi rendszerünket választó boltokban egy érintőképernyős  számítógép segítségével készíthetnek bizonylatokat a kezelők. Az eszköz teljes mértékben személyre szabható felhasználói felülete alkalmas a legkeresettebb termékek képeinek a megjelenítésére, melyeket azután egyetlen érintéssel értékesíthetnek a munkatársai. 
 
A Kisker Online megrendelői két fajta érintőképernyős számítógép közül is választhatnak. A cseppálló, strapabíró kialakítású Posiflex KS-7215, és a nagy sebességű processzorral felszerelt KS-8315 segítségével egyaránt pillanatok alatt előkereshető a készleten található bármelyik termék és gyorsan javíthatóak az elütések a bizonylatok összeállításakor. További könnyebbséget jelenthet a Kisker Online-t használó eladóknak, hogy a segítségével egyszerre több ügyfél is kiszolgálható; ha például egy vásárlójának valamilyen okból vissza kell mennie az üzletébe, lementheti a bizonylatát, majd folyathatja, amint visszatért a pénztárhoz.
 
Kisker Online Prémium pénztárgép rendszer
 
A rendszer támogatja a vonalkód alapú értékesítést és egy nagy sebességű lézeres szkennert is tartalmaz. A Zebex 3151-es állvánnyal is használható, és ebben az esetben elegendő csupán elhúzni egy kiválasztott terméket az olvasófeje előtt ahhoz, hogy az adott tétel megjelenjen a bizonylaton.  
 
Függetlenül attól, hogy az árucikkek bevitele vonalkódok, gyorskódok, vagy képek alapján történt, a nyugta lezárását követően, a rendszerbe épített Bixolon SRP-350 plus II típusú blokknyomtató azonnal kiadja az értékesített tételeket tartalmazó nyugtát. A bizonylatok láblécei a vállalkozása igényei szerint alakíthatóak; reklámüzeneteket, tájékoztató anyagokat is elhelyezhet rajtuk.
 
A rendszerünket használó pénztárakban a nyomtató, a terminál és a vonalkód olvasó mellett egy trezor funkciós fém kasszafiók és egy állítható magasságú kétsoros vevőkijelző is megtalálható. A NAV szerverei felé az értékesítési adatokat a blokknyomtatóba épített „Adele” AEE egység továbbítja, az elküldött információkat a rendszer tulajdonosa bármikor ellenőrizheti a számítógépen. 
 

BEVÉTELEZÉS és LELTÁRoZÁS vonalkódok alapján

 
A Kisker Online értékesítési rendszer számos olyan eszközzel bővíthető, ami megkönnyíti a készletkezelést és a termékek címkézését. A megoldásunkat választó üzleteknek egyebek mellett a CAS rendszermérlegét, a Bixolon etikett nyomtatóját, és többféle adatgyűjtőnket is ajánljuk.
 
A nyomtatóval egyszerűen készíthet a termékek vonalkódját, árát és egyéb adatait tartalmazó polc címkéket, melyek segítségével átláthatóvá teheti a kínálatát a vásárlók számára, és akciókra hívhatja fel a figyelmüket.  Az adatgyűjtő elsősorban a termékek bevételezését gyorsítja fel, hiszen a hordozható készülékkel a központi számítógéptől távol is rögzíthetőek, és rendszerezhetőek a beérkezett termékek adatai. 
 
 
 
A felsorolt eszközök használata ezen felül a leltározásban is segítséget nyújthat, hiszen a vonalkóddal ellátott címkék, és az azokat leolvasó adatgyűjtő segítségével rövid idő alatt ellenőrizheti az üzlete polcain található termékek mennyiségét, vagy a feltüntetett árát. A rendszermérleg pedig a súly alapján értékesített termékek eladásánál lehet hasznos, mivel a készülékkel, a tálcára tett termékek súlyát, árát és egyéb adatait tartalmazó, a pénztárnál leolvasható címkék is nyomtathatóak.  
 

Árucikkek nyilvántartása a szállítótól a vásárlóig
 

A Kisker Online összekapcsolt eszközei által szolgáltatott forgalmi adatokat egy professzionális áruforgalmi szoftver dolgozza fel. A szállítólevél, készpénzes és átutalásos számla készítésére egyaránt használható program segítségével egyszerűen és jól dokumentálhatóan követheti nyomon a termékek útját a beszállítótól a fogyasztóig. 
 
A Kisker Online pontos képet ad az árukészletének a változásairól, például jelzi, ha valamelyik termékből már csak kis mennyiség található raktáron. Ezen felül részletes statisztikák is készíthetőek a segítségével, melyeket akciók hatékony kivitelezésére és az üzleti terv pontosítására használhat majd fel. Ha például tudja, hogy bizonyos termékei egy adott időpontban keresettek, termékelhelyezéssel vagy a különböző árucikkek párosításával tovább növelheti az értékesítésüket. 
 
Az eladott tételek mellett a Kisker Online segítségével a beszállítóiról és a vásárlóiról is készíthet kimutatásokat. Az adatokat különböző törzsvásárlói programok kialakítására is felhasználhatja, ezek a kedvezmények pedig további vásárlásra bírhatják rá a legjobb ügyfeleit. A program segítségével ráadásul könnyedén indíthatja el, állíthatja le vagy automatizálhatja az értékesítést fellendítő akcióit.

 

ÜZLETRE SZABVA

 
Kereskedelmi rendszerünk összes funkciójának az ismertetése meghaladja ennek az írásnak a kereteit. Ezért most csak néhány olyan képességét mutatjuk be, melyek különösen hasznosak lehetnek a felsorolt, gyakori bolttípusokban.
 
Megashop pc-s kasszarendszer: élelmiszerbolt
 
 
- A Kisker Online többféle mérleg adatait is képes feldolgozni, ezeket a kasszáknál, vagy az eladótérben is elhelyezheti. 
 
- A rendszerrel nyomon követheti a termékei szavatossági idejét, az életciklusuk végén pedig hozzájuk kapcsolódó akciókat is indíthat a szoftverünk segítségével.
 
- A Kisker Online az árucikkek bontását, vagy összekapcsolását is támogatja. A funkció lehetővé teszi egy ajándékcsomag, vagy egy hatos kiszerelésű sörös pack azonnali értékesítését.
 
- A göngyölegkezelés funkció nagymértékben megkönnyíti az üvegvisszaváltást a pénztáraknál.

 
Megashop pénztárgép rendszer: műszaki bolt
 
- A Kisker Online lehetőséget biztosít a jótállási idő nyomon követésére és a sorozatszám megjelenítésére a blokkon. Ezért a garancia érvényessége nem lehet vita tárgya a rendszert választó üzletekben.
 
- A háttérszoftver alkalmas a környezetvédelmi díjak kezelésére, adminisztrálására.
 
- A kereskedelmi rendszerünkkel áruhitel ajánlatok, vagy nagy értékű készülékekhez kapcsolódó bérleti konstrukciók is kialakíthatóak. Ráadásul az ehhez szükséges összes dokumentum is elkészíthető a segítségével.
 
Alt Cash Kft. kereskedelmi rendszer: divatárú kereskedés
 
- Szín, vagy méret alapján is rögzítheti a termékadatokat a rendszerben. Tehát, ha a Kisker Online-t használja, azonnal választ tud adni majd arra a kérdésre, hogy van –e fekete 42-es a kiválasztott félcipőből.
 
- A súly alapú értékesítés funkció a használt ruha kereskedések készletkezelését is megkönnyíti, a bérleti konstrukciók kialakításának a lehetősége pedig a műszaki üzleteken túl, az esküvői ruhaszalonoknak körében is népszerű funkció lehet.
 
- Teljes szetteket is összeállíthat a Kisker Online Prémium segítségével, tehát egy ruhát a kiegészítőivel együtt is értékesíthet és nyilvántarthat, ha az általunk kínált megoldást választja.
 
A rendszerünk természetesen nem csak a fenti üzletekben használható. Egyebek mellett dohányboltok, büfék, kertészetek vagy sportszereket forgalmazó üzletek számára is tudunk egyedi kiszereléseket ajánlani.
 

OKTATÁS

 
A Kisker Online telepítésekor, a rendszer elemek mellett, a szoftver moduljait és kezelőfelületét is a vállalkozása adottságainak megfelelően állítjuk be, tehát Önnek csak azokkal az elemekkel kell majd megismerkednie, melyeket valóban használni fog. 
 
A szoftver és az eszközök kezelését üzlete összes értékesítőjének bemutatjuk, ezen felül a vásárlást követő első hónapban, ingyenes rendszertámogatást biztosítunk, amit kedvező konstrukciókkal hosszabbíthat meg tetszőleges időre. Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba.
 

HARDVER TULAJDONSÁGOK:

 
A Kisker Online márkanéven forgalmazott termékünk MKEH engedélyszáma: A110 
A kereskedelmi rendszer hivatalos, az engedélyen szereplő elnevezése: Kisker Online
 
Hardver elemek: 
 
Megashop-hardver elemek
 
Érintőképernyős terminál: Posflex KS-7215, vagy KS-8315
Vonalkódolvasó: Zebex Z-3151
Blokknyomtató: Bixolon SRP-350 plus II 
AEE egység: Adele 
Kasszafiók: Posiflex CR-4100
Vevőkijelző: Bixolon BCD-1000-es 

 

 
Opcionális hardver elemek:
 
Opcionális hardver elemek
 
Rendszermérleg: CAS CL-5000J  
Címkenyomtató: Bixolon SLP-D-220, 
Adatgyűjtők
 
A rendszerbe kötött elemek adatait a Kisker Online kasszaszoftver és az EnterPrice áruforgalmi program dolgozza fel
 

SZOFTVER FUNKCIÓK: