Kereskedelmi szoftver bérlés
Kereskedelmi szoftver bérlés

Kereskedelmi szoftver bérlés

Érdekli, hogy éppen mekkora forgalmat bonyolít a vállalkozása? Tudni szeretné, hogy melyek a legjobban fogyó és a legkevésbé népszerű termékei? Tegyen egy próbát a számítógépes rendszerekhez kapcsolt mérlegek, vonalkódolvasók és kasszák adatait gyorsan és hatékonyan feldolgozó EnterPrice szoftverrel!

Most jelentősebb összeg befektetése nélkül kezdheti el használni a Kisker Online csomagjainkban is megtalálható EnterPrice készletkezelő- és számlázó programot. A szoftvert csupán napi 499 forintért adjuk bérbe, ez az összeg a folyamatos termékkövetés és támogatás díját is tartalmazza. Tehát, ha a bérleti konstrukciónk mellett dönt, gondoskodni fogunk arról, hogy az értékesítési rendszere minden esetben megfeleljen az törvényi előírásoknak, és szinte bármikor felhívhat majd minket, ha kérdései vannak a program, vagy a csatlakozatott eszközök működésével kapcsolatban.

Áruforgalmi szoftverünk szinte bármilyen méretű kereskedelmi vállalkozás számára jó választás lehet. Használata egy kisebb éjjel-nappaliban éppúgy megkönnyítheti a készlet nyilvántartási, leltározási és értékesítési folyamatokat, mint egy érintőképernyős terminálokkal dolgozó hipermarketben.

Programunk segítségével pontosan és jól dokumentálhatóan követheti nyomon a termékek útját a beszállítótól a fogyasztóig. Ha az EnterPrice mellett dönt, könnyedén megállapíthatja majd azt is, hogy melyik termékei fogynak jól, és melyek azok, melyeknek forgalmazása nem nyereséges. A szoftver által biztosított részletes statisztikákat ráadásul törzsvásárlói programok kidolgozására, a vásárlások időbeli eloszlásán alapuló, rendkívül hatékony akciók elindítására is felhasználhatja.

A szoftver legfontosabb jellemzőit az alábbi táblázatban gyűjtöttük össze. A szoftvert futtató rendszereinkről, pedig ide kattintva találhat részletes leírást. Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal!


A RENDSZER FŐBB JELLEMZŐI:

 

- Rugalmasan alakítható bizonylatolási lehetőségek

- Tagolt és jól szervezhető árunyilvántartás

- Cikkelemes készletkezelés

- Több bolt készletének kezelése (azonos cikk készlet esetében)

- FIFO alapú készletvezetés

- Vásárlói és szállítói analitika, árukartonok vezetése

- Forgalmi adatok gyűjtése

- Rugalmasan alakítható jelentések készítése

- Többszintű árkialakítás lehetősége

- Nagyszámú árumozgatási művelet

- EAN, UPC és mérlegkódok felismerése és feldolgozása

- Magas szintű jelszófüggő védelem


TÁMOGATOTT SZOFTVER ÉS HARDVER ELEMEK:

 

Szoftverek:

- NAV engedélyes kasszaprogram támogatás (KKOnline kiskereskedelmi megoldások)

- Replikációs rendszer több távoli telephely összekötésére

Hardverek:

- Online pénztárgépek (SAM4S NR-240 Online NEW, SAM4S NR-440 Online NEW)

- Online számítógép alapú pénztárgép (A110 engedélyszámú Kisker Online nagykassza)

- Mérlegek (Aclas LS-2, CAS CL5000, DIBAL, Bizerba, Micra)

- Adatgyűjtők

- Címkenyomtatók (BIXOLON, Zebra, Citizen, illetve más típusok)

Rendszer igény:

- Windows 7 vagy Windows 8 vagy Windows 10;

- 2Gb RAM