Visszaigazolás és szerződés

A Sam4s online pénztárgép megrendelőknek tegnap elküldtük a forgalmazói visszaigazolást. Ha valamilyen okból nem kapta meg, viszonteladó partnerünknél is átveheti.
Tegnap megkapta a tényleges forgalomba hozatali engedélyt Sam4s NR-300-as modell az MKEH Metrológiai Hatóságától. Mivel a NAV már csak olyan pénztárgép megrendeléséről szóló igazolást fogad el, amely engedélyt kapott a hivataltól tegnap minden ügyfelünknek elküldtük a visszaigazolást egy engedéllyel rendelkező online pénztárgép megrendeléséről. Ennek ellenére előfordulhatott, hogy nem jutott el az igazolás Önhöz, vagy nem a megfelelő számú megrendelés szerepel rajta.

A kellemetlenségekért elnézést kérünk, a gyors rendeletváltozások nehéz helyzetbe hoztak minket. Az igazolást a viszonteladó partnerünknél is átveheti, abban az üzletben ahol a pénztárgépet vásárolta. Kérjük, keresse fel az értékesítőjét, ha valamilyen okból nem kapott, vagy nem megfelelő igazolást kapott tőlünk.

Az igazoláson a szállítás legkésöbbi időpontjaként 2014. március 31-et jelöltük meg, ennél azonban az ügyfeleink többségét korábban ki tudjuk majd szolgálni.

A szeptemberi NGM rendelet szerint, a pénztárgép használatra kötelezett kereskedők felmentést élveznek az online pénztárgép üzembe helyezése alól, az adásvételi szerződésben szereplő szállítási határidő leteltéig.

Idáig csupán néhány száz pénztárgépet helyeztek üzembe az országban. Szakmai szervezetek és a sajtó szakértői szerinta 150-200 ezer gép élesítése fizikailag lehetetlen az NGM rendeletben megszabott, december végi időpontig, ezért hamarosan el fogják halasztani az átállás időpontját.

Elképzelhető, hogy a NAV munkatársai az ellenőrzések során a megrendelői visszaigazolás mellett az adásvételi szerződést is el fogják kérni önöktől.

Annak érdekében, hogy a szerződésben foglaltak megfeleljenek az általunk küldött igazolásnak, tegnap módosítottuk az adásvételi szerződést, azokkal az ügyfeleinkkel, akik ezt elfogadták az ügynöki hálózatunkon keresztül. A módosítás a szállítási időpont mellett a megrendelés tárgyát érinti. A módosított szerződés értelmében a megrendelések az NR-300-as pénztárgépre vonatkoznak.

A szerződésben továbbra is szerepel az a kitétel, ami lehetőséget biztosít számunkra az Ön által korábban kiválasztott készülék leszállítására, amint engedélyt kap az adott modell. Ha pedig a szállítás végső határideje előtt nyolc nappal, valamilyen okból nem kap engedélyt a készülék, módosíthatja a majd megrendelését egy engedélyes modellre, vagy elállhat a megrendeléstől és ebben az esetben, visszafizetjük a befizetett összeget.

Az NGM legújabb rendeleteivel kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban, országos viszonteladói hálózatunk tagjai segítséget nyújtanak, kérjük vegye fel a kapcsolatot pertnerünkkel, akitől a készüléket rendelte. Ha pedig közvetlenül a cégünktől vásárolt, akkor jöjjön be üzletünkbe, vagy hívjon minket munkaidőben.