VAN MIT ÜNNEPELNI! – A BIXOLON EGY ÉVTIZEDE A VILÁG 1. SZÁMÚ MOBIL BLOKKNYOMTATÓ GYÁRTÓJA!
VAN MIT ÜNNEPELNI! – A BIXOLON EGY ÉVTIZEDE A VILÁG 1. SZÁMÚ MOBIL BLOKKNYOMTATÓ GYÁRTÓJA!

VAN MIT ÜNNEPELNI! – A BIXOLON EGY ÉVTIZEDE A VILÁG 1. SZÁMÚ MOBIL BLOKKNYOMTATÓ GYÁRTÓJA!

A globális mobil blokknyomtatók piacán elért vezető piaci részesedéséért ismerték el a BIXOLON márkát!

A BIXOLON Co., Ltd., a mobil-, POS- és címkenyomtatók vezető globális gyártója büszkén jelenti be, hogy immár zsinórban tizedik éve a világ első számú mobil blokknyomtató gyártója a CHUNICHISHA független japán kutatócég választása alapján. A „CHUNICHISHA - Teljes kép a nyomtatópiacról” szóló jelentésének 2023. júliusi kiadása kiemeli, hogy a BIXOLON továbbra is megtartotta a legnagyobb piaci részesedést a globális mobil blokknyomtatók piacán.

Első mobil nyomtatójának 2007-es bemutatása óta a BIXOLON a 2, 3 és 4 inch-es mobilitási megoldásaival lenyűgöző portfóliót épített fel, mellyel hírnevet szerzett a kiváló minőségű, kompakt blokk-, címke- és ún. linerless mobil nyomtatási megoldások piacán. Átfogó mobil blokknyomtatási megoldásokat kínál az SPP-R200IIIplus (58mm), SPP-R310plus (80mm) és SPP-R410 (104mm) valamint a nemrégiben bevezetett belépő szintű SPP-C200 (58mm) és SPP-C300 (80mm) modellekkel. Az utóbbi évben XM7-20 (58mm), XM7-30 (80mm) és XM7-40 (104mm) mobil robusztus címkenyomtatóival bővült választékuk, amelyek megfelelnek a különféle szoftver- és technológiai követelményeknek a kiskereskedelemtől a logisztikáig. Ráadásul az élvonalbeli XM7-40R címkenyomtatójukkal az RFID UHF nyomtatási technológiával is megjelentek a piacon.

A BIXOLON mobil megoldásai a legmodernebb csatlakozást támogatják, beleértve a kétsávos WLAN-t, az MFi-tanúsítvánnyal rendelkező Bluetooth®-t és gyors NFC csatlakozást.

A BIXOLON mobil nyomtatói szoftverek széles skáláját is támogatják, mint például a webalapú nyomtatóprofil-kezelő XPM™ és az mPrint App, emellett a Label Artist™, a Label Artist Mobile iOS™ és Android™ és az iparágvezető BarTender®. Pluszként pedig egyszerű és közvetlen nyomtatást biztosítanak az SAP® alkalmazásokból.

„A BIXOLON számára fontos mérföldkő, hogy tíz éve megtartja a legnagyobb piaci részesedését a mobil nyomtató piacon. A piac ezalatt az idő alatt jelentősen megváltozott, és a mobil nyomtatók használatának módja folyamatosan fejlődik” – magyarázza John Kim, a BIXOLON Global marketing igazgatója. „A BIXOLON következetesen támaszkodott a piac visszajelzéseire, és a mobilitási megoldások átfogó skáláját fejlesztette ki, amelyek a legmodernebb technológiát alkalmazzák, hogy az élen járjanak. Kíváncsian várjuk, mit hoz a következő évtized.”