Péntekre húzódott a döntés az NR-300-as pénztárgép engedélyéről

Holnap dönt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal a Sam4s NR-300-as online pénztárgép sorsáról. Amint megkapjuk a forgalmazási engedélyt gondoskodni fogunk arról, hogy a NAV számára megfelelő igazolást kapjon az összes megrendelőnk.
Bár ma délutánra vártunk döntést a Sam4s NR-300-as online pénztárgép forgalmazási engedélyével kapcsolatban, a hivatali eljárás hosszabb időt vesz igénybe.

Pénteken tovább vizsgálják a legújabb szoftverünket ezután megszülethet a végleges döntés. Mi bízunk a pozitív végkimenetelben, mivel az eddigi tesztek jól sikerültek.

Köszönjük a bizalmat és a kitartást! Egy nap türelmet kérünk még. Amint tényleges forgalomba hozatali engedélyt kap az online pénztárgépünk, gondoskodni fogunk arról, hogy minden megrendelőnk a NAV számára megfelelő igazolást kapjon!

Az igazolásokat e-mailben juttatjuk majd el Önökhöz, de viszonteladó partnereinknél is átvehetik majd, amennyiben nem adtak meg email címet a rendelés során.

A visszaigazolás a Sam4s NR-300-as online pénztárgépre megrendelésére vonatkozik majd. A rendszerünkben azonban továbbra is nyilván tartjuk, hogy melyik készülékünket rendelték meg, és a kiválasztott pénztárgépet juttatjuk majd el a megadott címre, ha megkapjuk az ehhez szükséges engedélyeket.

Továbbiakban az erőforrásainkat az NR-240-es, 270-es és 440-es gépek engedélyeinek a megszerzésére fordítjuk majd.