Online pénztárgép előjegyzést indítottunk

Idén minden pénztárgépet össze kell kapcsolni a NAV szervereivel. Míg a készülékek egy része átalakítással alkalmassá tehető erre, a másik részüket le kell majd cserélni. Az optimális megoldás megtalálásában személyre szabott ajánlattal segítjük!
A hagyományos pénztárgépeket legkésőbb szeptember elsejéig kell összekötni a NAV szervereivel. Arról, hogy mely Samsung és Sam4s modelleket lehet átalakítás után tovább használni, és melyek azok, amiket le kell cserélni várhatóan néhány hét múlva tudunk pontosabb információt adni.

Ha ide kattint, és megadja pénztárgépe típusát, személyre szabott ajánlatot küldünk majd Önnek, melyből megtudhatja, hogy készüléke átalakítható-e vagy érdemesebb valamelyik, a vállalkozása számára megfelelőbb új készülékünk közül választania.



Ha szeretné megtalálni a legjobb megoldást az online pénztárgépekkel kapcsolatban, több szempontot is érdemes figyelembe venni. Egyebek mellett mérlegelnie kell majd, hogy pénztárgépe milyen típusú, mennyi ideje áll használatban, mennyire változtak meg vállalkozása igényei beszerzése óta és azokat milyen mértékben tudja még mindig kiszolgálni az adott készülék.

Elképzelhető például, hogy egy már használatban lévő Samsung/Sam4s gép kezelése oly módon meghatározza a felhasználók hatékony munkavégzését, hogy érdemes lesz inkább átalakíttatnia, mint lecserélnie az adott készüléket.

A törvényváltozással kapcsolatos kérdések megválaszolásában és a legjobb megoldás megtalálásában egyéni tanácsadás keretében segítjük, ha felveszi velünk a kapcsolatot.