Nem kell aggódnia az Alt Cash Kft. ügyfeleinek

A Sam4s NR-270-es és NR-300-as online pénztárgépek forgalmazási engedélyei továbbra is érvényesek. A megrendelt készülékek üzembe helyezését hamarosan megkezdjük.
Több félrevezető híradás is megjelent arról, hogy visszavonták cégünk pénztárgépeinek az engedélyét.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nem változtatta meg a korábbi döntését, a Sam4s NR-270-es és NR-300-as modellekre kiadott forgalmazási engedélyek továbbra is érvényesek. A tényleges forgalomba hozatalt azonban a szervezet bizonyos tesztek elvégzéséhez kötötte. A kért hiánypótlást hamarosan elvégezzük, és elkezdjük a megrendelt készülékek szállítását.

Felesleges tehát aggódnia, ha cégünktől rendelt online pénztárgépet! Az általunk küldött adásvételi szerződés minden hatályos előírásnak megfelel, és egy esetleges NAV ellenőrzés során a segítségével bizonyíthatja, hogy gondoskodott egy engedéllyel rendelkező kiskassza beszerzéséről. A megrendelt készüléket pedig a szerződésben vállalt határidőig üzembe fogjuk helyezni az üzletében.

Az MKEH a pénztárgépeink engedélyeztetésével kapcsolatos, sok félreértést tisztázó közleményét ide kattintva olvashatja el.