Megy a gép

Vége egy rendkívül hosszúra nyúlt várakozásnak, a jövő héten megkezdjük az NR-300-as online pénztárgépek szállítását.
A készülék vásárlóinak folyamatosan küldjük el a díjbekérőket. Azokat az ügyfeleinket, akik befizetik a vételár korábban nem rendezett részét a megrendelés sorrendjében fogjuk kiszolgálni.
 
Mielőtt elkezdhetnének dolgozni a készülékkel, üzembe kell majd helyezni a pénztárgépet. A beüzemelést az értékesítő partnereink végzik, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot azzal a szervizzel, amelyiken keresztül leadták a rendelést, ha átvették a pénztárgépet.
 
Azokat, akik a honlapunkon vásároltak, email-ben értesítjük arról, hogy melyik, a vállalkozásuk közelében dolgozó partnerünket kereshetik fel.
 
Az online pénztárgépek a mobiltelefon hálózatokat használják az adatok továbbításához a NAV felé, készülékeinket a Magyar Telekom szolgáltatásával rendelhették meg. A szolgáltatási szerződést az üzembe helyező partnerünknél köthetik majd meg. Az élesítést végző szakemberek a régebbi kasszafiókkal is összeköthetik a megrendelt pénztárgépet. Az összekapcsolásról és a mobil szolgáltatásról további információkat találhatnak vásárlási tájékoztatónkban.
 
Az NR-300-as pénztárgépeket természetesen csak azoknak az ügyfeleinknek fogjuk leszállítani, akik ténylegesen erre a típusra adtak le rendelést.
 
Az egyéb típusokat választóknak sem kell azonban már sokáig várakozniuk. Az NR-270-es pénztárgépet átalakítottuk, hogy megfeleljen a legújabb törvényi előírásoknak, az NR-240-es és 440-es pénztárgép engedélyeztetése pedig a végső fázisban tart és a két készülék rövid időn belül meg fogja kapni a forgalomba hozatali engedélyt.