Megújult a Pénztárgépcentrum
Megújult a Pénztárgépcentrum

Megújult a Pénztárgépcentrum

A közelmúltban jelentősen átalakítottuk a honlapunkat; gyorsabbá és okostelefonokról is könnyen kezelhetővé tettük az oldalt. Emellett létrehoztunk egy új felületet, ahonnan egyszerűen töltheti le a szoftvereinket és a termékeink kezelési kézikönyveit.

Két év után egy nagyobb mértékű átalakítást végeztünk el a honlapunkon. Ebben a bejegyzésben azokra új elemekre hívnánk fel a figyelmet, amik a leghasznosabbak lehetnek az Ön számára.

A megújult Pénztárgépcentrum reszponszív felépítésű, ezért mostantól okostelefonon, vagy táblagépen is egyszerűen, nagyítás nélkül adhatja le a megrendeléseit, vagy olvashatja el a bejegyzéseinket.  

A régóta aktuális mobilbarát kialakítás mellett szintén kényelmesebbé teheti az oldal használatát, hogy jelentősen, közel a duplájára sikerült növelnünk a betöltési sebességet.

A technikai változások mellett, új tartalmakkal is bővítettük a honlapunkat. A termékeink kezelési kézikönyveit és drivereit a készülékek oldalai mellett ezentúl összegyűjtve is megtalálhatja majd a letöltések menüpont alatt. Ezen felül az általunk forgalmazott márkákat, terméktípusokat bemutató oldalainkat is tovább bővítettük.

A honlapon számtalan egyéb apróbb változást eszközöltünk, annak érdekében, hogy a használata jobb élményt nyújtson. Reméljük sikerült kedvet csinálnunk ahhoz, hogy tovább böngéssze weblapunkat és felfedezze ezeket!

Természetesen az átalakítás hozhatott magával olyan hibákat, amiket még nem vettünk észre, ha ilyet találna, kérjük, itt, vagy a Facebook oldalunkon keresztül írja meg nekünk!