Megszűnik a támogatás!

Már csak néhány napig igényelhetik az idei év elejétől újonnan pénztárgép használatra kötelezettek az online pénztárgépek után járó támogatást.

Ha 2017. május másodika előtt üzembehelyeztették a megvásárolt készüléket az új kötelezettek, legkésőbb 2017. május 15-ig igényelhetik az állami támogatást - amennyiben megfelelnek a jogszabályok által megkövetelt elvárásoknak - akár több tízezer forintot megtakarítva a pénztárgép árából.

Aki szeretné kihasználni a lehetőséget igyekeznie kell, mert már csak néhány nap áll rendelkezésre a támogatás igénylésére.

Sajnos azok, akik új kötelezettek és most szeretnének támogatással vásárolni online pénztárgépet, ezt már nem tehetik meg még abban az esetben sem, ha rendelkeznek NAV támogatott üzembe helyezési kóddal, amelyet korábban az előírásoknak megfelelően igényeltek, mivel a kódot legkésőbb május első napján fel kellett volna használniuk.

Ugyanakkor az online pénztárgépek piacán egyre több kedvező árú megoldás jelenik meg, úgyhogy azok számára is létezik kedvező megoldás, akik már nem tudnak élni a támogatás adta teherkönnyítéssel. Példaként webáruházunkban és viszonteladó partnereinknél megvásárolható A SAM4S NR-300 ONLINE NEW, amely kedvező árfekvésű, megbízható és kellemes formájú online pénztárgép.

Aki a legkedvezőbb ajánlatot keresi megpróbálkozhat használt pénztárgép vásárlásával vagy online pénztárgép bérléssel is, de akik hosszútávra választanak online kasszát, a legjobban új eszköz vásárlásával járnak, hiszen a SAM4S pénztárgépek akár 3 év garanciával is vásárolhatóak.