Megnyílt az Alt Cash Kft. nagykereskedelmi központja

Nagykereskedelmi központot nyitott az Alt Cash Kft. a Fogarasi úton, május közepén. Az új épület átadása felgyorsítja, és hatékonyabbá teszi a viszonteladó partnereink kiszolgálását.
Cégünk a Sam4s, a Posiflex és a Bixolon márkák kizárólagos magyarországi képviselője. Kiváló minőségű eladástechnikai eszközeinket viszonteladó partnereink segítségével az ország egész területén forgalmazzuk. Az együttműködést az ügyfeleinkkel az új központ átadása jelentősen megkönnyíti.

A kerttel körülvett háromszintes épületben méltó körülmények között fogadhatjuk azokat az üzletfeleinket, akik árukészletük feltöltése miatt, vagy egyéb okokból felkeresnek minket. A központ világos és tágas bemutatótermében az érdeklődők ideális környezetben ismerkedhetnek meg a legújabb készülékeinkkel, az új raktárunk pedig az összes forgalmazott termékünk tárolását és rendszerezését lehetővé teszi. Az épületben egyebek mellett egy modern oktatási eszközökkel felszerelt tanterem, egy elegáns tárgyaló- és konferenciaterem, és egy minden igényt kielégítő új szervizközpont is helyet kapott.

A nagykereskedelmi központ címe: 1141 Budapest, Fogarasi út 195-197, telefonszáma pedig: +36-1 599-9161. Cégünk jól ismert Thököly úti üzlete és szakszervize továbbra is üzemel és pénztárgépek, vonalkódolvasók, mérlegek, blokknyomtatók széles választékával, valamint friss kávéval várja a kedves vásárlókat!