Megkaptuk!

Végleges forgalomba hozatali engedélyt kapott a Sam4s NR-300-as online pénztárgép. A mai nap során minden ügyfelünknek elküldjük a szükséges igazolást.

Ma reggel megkapta a végleges forgalomba hozatali engedélyt cégünk Sam4s NR-300-as típusú online pénztárgépe az MKEH Metrológiai Hatóságától.

Mivel a NAV már csak olyan pénztárgép megrendeléséről szóló igazolást fogad el, amely engedélyt kapott a hivataltól, hamarosan elküldünk önnek egy visszaigazolást egy engedéllyel rendelkező készülék megrendeléséről, mellyel egy esetleges ellenőrzés során igazolhatja, hogy gondoskodott online kiskassza beszerzéséről.

A rendszerünkben természetesen továbbra is nyilván tartjuk, hogy melyik készüléket rendelte meg és a kiválasztott pénztárgépet juttatjuk el a megadott címre, ha megkapjuk az ehhez szükséges engedélyeket. A Sam4s NR-240-es, 270-es és 440-es modelljeink engedélyeztetése folyamatban van, reméljük rövid időn belül ezek a gépek is végleges engedélyt kapnak.

A visszaigazolásokat folyamatosan küldjük ki, ezért elképzelhető, hogy csak a késő esti órákban kapja majd meg. Kérjük, nézze meg a levelezőrendszerének a spam mappáját, ha pedig Gmail-t használ, akkor a promotions (promóciók) mappát is, mert belekerülhet az üzenetünk. Ha az interneten rendelt a cégünktől, az igazolást online rendelési felületünkről is kinyomtathatja majd, a korábban Önnek küldött kód segítségével.

A forgalmazói igazolást minden megrendelőnknek elküldjük függetlenül attól, hogy közvetlenül tőlünk, vagy egy viszonteladónkon keresztül rendelt online pénztárgépet.

Ha nem adott meg email címet a rendelés során, vagy megadta nekünk, de valamilyen okból késő estig sem jut el Önhöz a levelünk, keresse azt az üzletet, ahol a készüléket rendelte, és kérje az értékesítőket, hogy küldjék el Önnek.

Amennyiben ez nem lehetséges, írjon nekünk egy email-t az igazolas@penztargepcentrum.hu címre, és elküldjük Önnek.