Kevesebbet kell fizetni a mobil adatkapcsolatért a Sam4s pénztárgép megrendelőknek

Több mint háromszáz forinttal csökkentette a pénztárgép tulajdonosoknak kínált szolgáltatáscsomag díját a Magyar Telekom.
A NAV rendszere és a cégünk kiskasszái közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatásért havi nettó 1990 forintot kell majd fizetni az ügyfeleinknek. Figyelembe véve a korábbi modelljeink életciklusát, ez akár több tízezer forint megtakarítást is jelenthet a Sam4s pénztárgép üzemeltetők számára.

Az online pénztárgépek vásárlóinak azért kell előfizetői szerződést kötni valamelyik hazai szolgáltatóval, mert az új kasszák a mobiltelefon hálózatokon keresztül kommunikálnak a NAV rendszerével.

Cégünk online modelljeit a Magyar Telekom szolgáltatásával együtt rendelheti meg. A csomag havidíja nem csak a pénztárgép adatforgalmát fedezi, az összes hazai – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára csatlakozni képes SIM chip költéségét is tartalmazza, melynek köszönhetően, az ország szinte bármelyik pontján használhatja majd a készülékeinket. A szolgáltatásnak nincs belépési vagy túlforgalmazási díja, és hűségidőt sem kell vállalnia a megrendelőinknek.

A havidíjat természetesen csak a megrendelt pénztárgép üzembe helyezését követően kezdi majd számlázni a szolgáltató, és a kedvezőbb 1990 forintos díjat kell majd fizetni azoknak is, akik korábban rendeltek online pénztárgépet a cégünktől.