Ismerje meg az online pénztárgépeinket
Ismerje meg az online pénztárgépeinket

Ismerje meg az online pénztárgépeinket

Négy mobil adattovábbításra képes modellt is megrendelhet a honlapunkon keresztül. Íme, a legfontosabb jellemzőik!
Az adóhatóság szervereivel kommunikálni képes pénztárgépeink közül három készülék a régebbi modelljeink továbbfejlesztett változata.

Jobb nyomtató, alfanumerikus kijelző


A Sam4s NR-240 a kis üzletek és szabadtéri árusok számára tervezett készülékünk, az ER-230-as utódja. Az akkumulátorról is üzemeltethető pénztárgépet, többek közt egy gyors papírcserét lehetővé tevő új nyomtatóval és a magyar ABC betűit kezelni képes, jól olvasható kijelzővel egészítettük ki.

Az NR-270-es egy kedvező árú és megbízható online pénztárgép, melybe egy széles papírral dolgozó, halk nyomtatóegységet építettünk. A készülék a több mint húszezer példányban értékesített ER-260-as pénztárgépünk új változata.

Az NR-440, a számítógépes kereskedelmi rendszerekkel együtt is használható készülékünk, az ER-420M utódja. A pénztárgépet a PC mellett vonalkódolvasóval és mérleggel is összekötheti majd.

A SAM4S LEGÚJABB FEJLESZTÉSE


Az NR-300-as pénztárgép viszont egy teljesen új modell. Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható készülék fejlesztésénél a könnyű kezelhetőség volt a legfontosabb szempont. Élénk színű kijelzőin értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzenetek jelennek meg, ergonomikus billentyűzet kiosztása pedig jelentős mértékben felgyorsítja a termékek eladását.

online pénztárgép kép


Az online pénztárgépeink a honlapunkon keresztül és az üzleteinkben is megrendelhetőek. Mivel az ötvenezer forintos állami támogatást a pénztárgépeink megvásárlására is felhasználhatja majd, javasoljuk, hogy, minél előbb igényelje a kedvezményre jogosító igazolást az adóhatóságtól.