Felesleges kockáztatni, rendeljen pénztárgépet biztos helyről!

Nagy a bizonytalanság az online pénztárgép piacon. Sok forgalmazó és sok viszonteladó hirdeti a készülékeket és egyre több modell kap forgalmazási engedélyt is. Azonban a pénztárgép használatra kötelezett adóalanyok még mindig nincsenek teljes biztonságban, mert nem derül ki, hogy mely hirdetés mögött van valódi gyártói kapacitás.
Az online pénztárgépek gyártása egy meglehetősen drága alkatrészek beszereléséből álló költséges folyamat, amelyre a szakmai szereplőknek igen rövid idő alatt kellett felkészülniük. A forgalmazók számára a kihívás nemcsak egy olyan prototípus kifejlesztése volt, amely átmegy az engedélyező hivatal rostáján, mert megfelel a szigorú titkosítási követelményeknek, hanem az is hogy aztán ezt az engedélyezett modellt tömeges mennyiségben legyártassák.

Az Alt Cash Kft-nek 20 éves szakmai tapasztalatával sikerült olyan kiváló együttműködő partnerekkel megállapodnia, amely garancia a tömeges méretű gyártásra. A Samsung készülékek utód márkája a Sam4s pénztárgép Koreából érkezik, amelybe az AEE egységet az Intelliport fejlesztette és a Videoton gyártja és itt kerül beszerelésre is. Az Alt Cash Kft pénztárgépeihez a Magyar Telekom biztosítja az adatkommunikációs szolgáltatást mindössze 2300 Ft + ÁFA havidíjért, hűségidő és túlforgalmazási díj nélkül, oly módon, hogy a szolgáltatás szüneteltethető is.


NYOLCEZER SAM4S PÉNZTÁRGÉP ÉRKEZIK MA MAGYARORSZÁGRA


Az első koreai szállítmány Hamburgon keresztül a mai nap folyamán érkezik Magyarországra. Első körben 6 konténernyi áru érkezett közel 8000 db pénztárgéppel, amely vegyesen tartalmazza az Alt Cash valamennyi modelljét: a már engedélyezett 270-es és 300-as modelleket, az engedélyezés alatt álló 240-es és 440-es modelleket. Tekintve, hogy a még engedélyezésre váró modellek már valójában műszakilag minden követelménynek megfelelnek nem volt kétséges, hogy ezeket a készülékeket is leszállítassa a forgalmazó, hogy az AEE beépítése megkezdődhessen. A készülékek szállítását Koreából az Alt Cash Kft tradicionális múltú partnere a Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft végzi, akikre a hosszú évek együttműködése alapján a forgalmazó nagy bizalommal számít. A következő néhány hétben heti rendszerességgel érkeznek Koreából pénztárgépek több ezres mennyiségben.

A készülékek gyártási folyamatának az AEE beépítésével zárul Magyarországon, majd ezt követően megkezdődik a nagy tömegű tesztelés. A forgalmazó időrendi sorrendben fogja kiszolgálni megrendelőit, ezért különösen az állami támogatásra jogosultak számára nagyon fontos hogy minél hamarabb adjanak le rendelést olyan partnernél, aki biztonsággal tud nekik szállítani, különben azt kockáztatják, hogy elveszítik az állami támogatást, mert nem tudnak határidőre készüléket üzembe helyeztetni. Pénztárgéphasználatra kötelezett adóalanyok rendelésüket leadhatják a webáruházunkban, ha ide kattintanak, amely a nagyszámú kereslet idején a leggyorsabb módja, hogy aláírt szerződéssel védettsége legyen a kereskedőnek a NAV ellenőrzés során.