Black Friday 2017
Black Friday 2017

Black Friday 2017

Másodszor kapcsolódik be a Pénztárgépcentrum a már-már hagyománnyá alakuló Black Friday őrületbe. Idén ráadásul nem egy hanem egyenesen három napon át lesz péntek, amennyiben a felhalmozott készletek kitartanak.

A tavalyi heves érdeklődés láttán a Pénztárgépcentrumnál úgy döntöttünk, hogy 2016 után 2017-ben is belevágunk a Black Fridaybe, de ezúttal, több termékkel, kedvezőbb árakkal készülünk és több időt adunk a vásárlásra! A célunk, hogy minden érdeklődő megtalálja azt a terméket, amely elvárásainak megfelel és igazán alacsony az ára.

Idén is jelentős mértékű akciókkal várjuk az érdeklődőket 2017 november 24-től, péntektől egészen vasárnap éjfélig. A Black Friday így nem egy, hanem háromnapos esemény lesz azért, hogy egy érdeklődő se maradjon le ajálatainkról.

Péntektől a hét végéig egyes termékeink árai soha nem tapasztalt mélységbe zuhannak. Az akcióban vonalkódolvasók, blokknyomtatók, címkenyomtatók, mobilnyomtatók, árazógépek, kasszafiókok és POS perifériák is részt vesznek.

Az akcióban résztvevő termékek listája csütörtökről péntekre virradóra válik elérhetővé honlapunkon. Ne maradjon le az év akciójáról a Pénztárgépcentrumnál!

 

További feltételek:

A kedvezményes árakat kizárólag online webáruházunkon keresztül lehet érvényesíteni. / Felhívjuk minden kedves váráslónk figyelmét, hogy a meghirdetett árakat kizárólag raktárkészletünk erejéig tudjuk érvényesíteni. / Amennyiben olyan termékre ad le rendelést, amely időközben elfogyott, az esetleges sikertelen vásárlásról a jövő hét első felében kiértesítjük. / Az egyes termékekből maximum 5 darab vásárolható vásárlónként. / Az akció feltételei az akció megkezdéséig változhatnak!