Engedélyt kapott az NR-240-es pénztárgép

A kimagasló nyomtatási sebességgel rendelkező készülék számítógéphez kötve is használható és képes a forgalmi adatok valós idejű továbbítására.
Ma délelőtt az MKEH Metrológiai Hatósága A171-es számon engedélyezte a Sam4s NR-240 Online New típusú pénztárgépünk fogalmazását. Az NR-240-es a harmadik jóváhagyott modellünk, melyet kis- és közepes forgalmú üzletek, egyebek mellett újságárusok, ruhaboltok, pékségek, fodrászatok és vegyeskereskedések számára ajánlunk.

A készülék egy nagy sebességű hőnyomtatóval van felszerelve, amiben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhető a papír. Az NR-440-es pénztárgéphez hasonlóan képes az értékesítési adatok valós idejű továbbítására, ezért számítógépekhez kapcsolva, kereskedelmi rendszerek részeként is üzemeltethető.

NR-240 online pénztárgép

A készülékkel természetesen abban az esetben is tájékozódhat üzlete teljesítményéről, ha nem rendszerbe kötve használja. A kinyomtatható és USB kulcsra is menthető jelentései segítségével nyomon követheti például, hogy milyen napszakban mekkora forgalmat bonyolított a vállalkozása, vagy, hogy melyik eladó értékesítette a legtöbb árucikket.

Az NR-240-es pénztárgép bankkártya leolvasóval, vonalkódolvasóval és mérlegekkel is összeköthető, és a CAS ER, valamint az Aclas PS1 típusú mérlegek adatait egyaránt képes feldolgozni. A többi online pénztárgépünkhöz hasonlóan jól olvasható, a magyar ABC betűit is kezelni képes vevő- és eladó oldali kijelzőkkel van felszerelve. Billentyűzetének feliratai cserélhetőek, a nyomógombok funkciói a vállalkozása igényeinek megfelelően állíthatóak be.

Az NR-240-es az egyik legnépszerűbb Sam4s pénztárgép, az ER-230-as utódja. Akik kedvelték a gyors és felhasználóbarát elődmodellt, azoknak ez a készülék sem fog csalódást okozni. A pénztárgép hamarosan budapesti üzletünkben és webáruházunkban is megvásárolható lesz.