Nem adjuk fel!

Több mint másfél éve fejlesztjük és teszteljük a kiskasszáinkat. Meggyőződésünk, hogy a Sam4s modellek kiváló minőségű és biztonságos készülékek, melyek véleményünk szerint megfelelnek az előírásoknak és ennek ellenkezője nem nyert bizonyítást.
Ennek ellenére még mindig nem kapták meg a forgalomba hozatali engedélyeket. Beadványainkban előterjesztett álláspontunk szerint jogsértő módon és alaptalanul utasította el a kérelmeinket az MKEH.

Mi ettől függetlenül tovább küzdünk azért, hogy Önök a kiválasztott pénztárgépet használhassák, hiszen semmilyen műszaki ok nem indokolja, hogy több tízezer pénztárgépünk raktáron maradjon és kártalanítást kelljen fizetni állami pénzből.

Elképzelhető, hogy február 17-ig nem fogják engedélyeztetni a kasszáinkat. Ha NR-300-as pénztárgépre vonatkozik a szerződésük és eddig az időpontig rendelést adnak le az eBev portálon egy online pénztárgépre a cégünkhöz befizetett összeget visszatéríti az állam.

Ezért, ha már nem tudnak tovább várni, azt tanácsoljuk, hogy adják le a megrendelést.

Mivel cégünk szorosan együttműködött a Laurel Kft.-vel a kiskasszáink még biztonságosabbá tételében, ennek a forgalmazónak a termékeit ajánljuk, tehát azt javasoljuk, hogy az A001 -es engedélyszámú (LCR Classic Sento M - A001), az A009 -es engedélyszámú (LCR Classic Jota - A009), vagy az A012 -es engedélyszámú (LCR Eco Mini A-012) pénztárgépet válasszák ki az eBev-en.

A rendelői felület használatáról ide kattintva találhatnak részletes leírást.

A készülékek leszállítását több hetes határidővel vállalja a forgalmazó.

Mi ez alatt az idő alatt is tovább dolgozunk azért, hogy Önök – a véleményünk szerint legjobb pénztárgépeket használhassák!