Mától megvásárolhatóak a Sam4s pénztárgépek
Mától megvásárolhatóak a Sam4s pénztárgépek

Mától megvásárolhatóak a Sam4s pénztárgépek

Elkezdtük a két engedélyezett modellünk, a Sam4s NR-300-as és a Sam4s NR-440-es forgalmazását. Az online pénztárgépeket Fogarasi úti telephelyünkön lehet megvásárolni és a készülékek üzembe helyezését is budapesti üzletünkben végezzük. A Sam4s kiskasszák hamarosan webáruházunkban és viszonteladói hálózatunkon keresztül is megrendelhetőek lesznek.
Végre ismét lehet kapni Sam4s pénztárgépeket! A megbízhatóságukról ismert kiskasszák mától megvásárolhatóak Budapesti üzletünkben és rövidesen viszonteladói hálózatunkon és honlapunkon keresztül is elérhetőek lesznek.

Online pénztárgépeink minőségében annyira bízunk, hogy a szegmensben rendkívüli, három éves garanciát vállalunk rájuk. A kötelezőnél jelentősen hosszabb jótállás a két közelmúltban engedélyt kapott modellünkre, kisebb alapterületű boltokban is jól használható NR-300 Online NEW és nagy forgalmú üzletek számára fejlesztett NR-440 Online NEW típusú pénztárgépekre egyaránt vonatkozik.

ADATFORGALOM


A kiskasszák mobilhálózatokon keresztül kommunikálnak a NAV szervereivel, ezért használatukhoz előfizetői szerződést kell kötni valamelyik szolgáltatónál. A Sam4s pénztárgépeket a Mobil Adat Kft. fix áras adatforgalmi csomagjával együtt lehet megvásárolni, melynek havidíja nettó 1500 forint. Az előfizetés nem tartalmaz túlforgalmazási díjat és hűségidőt sem kell vállalnia a készülékeink megrendelőinek.

A pénztárgépeket üzembe helyezve adjuk majd át, tehát a kiválasztott készülék memóriájában rögzíteni fogjuk a vállalkozásának az adatait. Erre a törvény kötelez minket, enélkül nem dolgozhatna a készülékkel. Az élesítés során azonban nem csak a kötelező adatrögzítést végezzük el, ha igényli, a pénztárgépét az üzlete profiljának megfelelően állítjuk majd be.

A Sam4s modellek üzembe helyezését és programozását nettó 10.000 forintért vállaljuk, a beállítási lehetőségekről ezen az oldalon tájékozódhat.


IRATOK ÉS SZÁMSOROK


Az élesítéshez és az előfizetési szerződés megkötéséhez az alábbi információkra és dokumentumokra lesz szükségünk:

- cégnév
- adószám
- aláírási címpéldány, vagy a vállalkozói igazolvány
- személyi igazolvány, vagy útlevél

Természetesen a fenti iratok másolata is elegendő. Ha az előfizetői szerződést nem az köti majd meg, akinek az aláírása a címpéldányon szerepel, akkor ezen túl, egy meghatalmazásra is szükségünk lesz, melyhez ide kattintva töltheti le a mintát.

Az utolsó dolog, amit át kell adnia cégünknek a kiválasztott készülék élesítéséhez, az a pénztárgép regisztrációs kód. A számsort adóhatóságtól kell igényelnie, ha új pénztárgépet szeretne beüzemelni az üzletében. Az igénylés módjáról, ezen a linken részletes útmutatót találhat.


KASSZÁK


Az NR-440-es pénztárgépet ezzel a fémkasszával együtt is megvásárolhatja, az NR-300-ashoz pedig többféle fiókot is ajánlunk. Amennyiben kasszával együtt vásárolja meg a pénztárgépet, a kettő összekötése természetesen díjtalan.

Online modelljeink segítségével a régebbi kasszák többsége irányítható. Ha nincs műszaki akadálya, a meglévő kasszafiók összekötését is vállaljuk az új pénztárgéppel, ezért a feladat bonyolultságától függően fél-, vagy egy órás szervizdíjat számolunk fel.


KONTROLL


November 30-ig minden Sam4s pénztárgép vásárlónak ajándékba adunk egy pendrive-ot, rajta a Kontroll programmal. A szoftver és az USB kulcs segítségével a pénztárgépben tárolt forgalmi adatokat vizsgálhatja majd meg a számítógépén.