Már a honlapunkon is rendelhetőek a Sam4s pénztárgépek

A webáruházunkban vásárolt készülékeket élesítve postázzuk, az átvétel után rögtön el lehet kezdeni az értékesítést a segítségükkel.
Budapesti üzletünk mellett már a webáruházunkban is megvásárolhatja a közelmúltban engedélyt kapott két online pénztárgépünket. A kis- és közepes méretű boltok számára tervezett, felhasználóbarát NR-300-as és a nagy forgalmú üzletekben is jól használható NR-440-es pénztárgépet egyaránt három év garanciával kínáljuk.

Ha a honlapunkon keresztül rögzíti a rendelését, a készülékét üzemkészen adjuk át, tehát Ön az átvételt követően rögtön el is kezdheti majd használni a kiválasztott és az igényeinek megfelelően beállított modellt. A pénztárgépeink megrendelőinek ráadásul a szállítás, a dokumentumkezelés, vagy az utánvét díját sem kell kifizetnie.

Az online pénztárgép vásárlás menetéről, az üzembe helyezéshez szükséges dokumentumokról itt találhat egy részletes összefoglalót, a Sam4s pénztárgépkehez járó különleges, három éves garanciáról ebben a bejegyzésben olvashat, a készülékeket pedig ide kattintva rendelheti meg.