Augusztus 31. a végső határidő

Néhány hét múlva már csak online pénztárgépeket lehet használni Magyarországon. Cégünk engedélyezett, számítógép alapú kereskedelmi rendszerét ajánljuk azoknak a kasszacserére kötelezetteknek, akik még nem szerezték be a NAV-hoz köthető készüléket.
Augusztus vége után csak online pénztárgép segítségével adhatnak majd nyugtát az üzletükben. Az adattovábbításra képes új készülékek beüzemelésére kitűzött végső határidő elmulasztását a NAV szankcionálni fogja.

Bár álláspontunk szerint a Sam4s modellek kiváló minőségű kiskasszák, melyek minden szempontból megfelelnek a törvényi előírásoknak, a forgalmazásukhoz szükséges engedélyt a hatóságok nem adták még meg a cégünknek.

Számítógép alapú kereskedelmi rendszerünket viszont a közelmúltban elfogadta az MKEH. Az A110-es számon engedélyt kapott Megashop Online segítségével augusztus vége után is lehet dolgozni.

Az érintőképernyős terminált, blokknyomtatót, kasszafiókot, vonalkód olvasót és vevőkijelzőt tartalmazó csomagunk felgyorsíthatja az értékesítést az üzletükben, a hozzá tartozó készletkezelő szoftver alkalmazásával pedig jól dokumentáltan követhetik nyomon a termékek útját a beszállítótól a vásárlókig.

Az aktuális, és pontos készletadatok a vállalkozás gazdaságosságát, a tulajdonosi tisztánlátást (beszállítók, alkalmazottak, vevők) és a gazdálkodás tervezhetőségét segítik elő. Hagyományos pénztárgép használatával erről a ma már nélkülözhetetlen tudásról kell lemondaniuk.

A kereskedelmi rendszerünket nettó 690.000 forintért vásárolhatják meg, ebből az összegből természetesen levonhatják majd a korábban cégünknek befizetett összegeket a Sam4s pénztárgép megrendelők. Ráadásul, ha augusztus 18-ig megvásárolják a csomagot további 50.000 forintot engedményt adunk, és 6 hónap ingyenes szoftver követést és üzemeltetési támogatást biztosítunk, az egy éves előfizetést választóknak.

Tehát, ha még nem szerezték be a NAV-hoz köthető készüléket, mindenképpen fontolják meg az akciós ajánlatunkat! A rendszerről és a támogatási szolgáltatásunkról erre a linkre kattintva olvashatnak részletes leírást. Ha felkeltette az érdeklődésüket, lépjenek kapcsolatba a munkatársainkkal.

Cégünk az új határidőtől függetlenül tovább dolgozik a Sam4s pénztárgépek engedélyeztetésén. Reményeink szerint hamarosan ebben az ügyben is előrelépésről számolhatunk majd be.