A SAM4S NR-300 ONLINE NEW pénztárgép engedélyét sikeresen módosítottuk!
A SAM4S NR-300 ONLINE NEW pénztárgép engedélyét sikeresen módosítottuk!

A SAM4S NR-300 ONLINE NEW pénztárgép engedélyét sikeresen módosítottuk!

Önt is online pénztárgép használatára kötelezték a jövő év elejétől? Vásárolja meg a Sam4s NR-300 ONLINE NEW pénztárgépet, amely megfelel a legújabb jogszabályoknak!

Az új online pénztárgépeket szabályozó rendelet értelmében 2017. január elsejétől újabb vállalkozások, vállalkozók lesznek online pénztárgép használatra kötelezettek. Az új rendelet azonban előírja azt is, hogy a pénztárgépeknek bizonyos újonnan szabott követelményeknek is meg kell felelniük. A forgalmazóknak ezért a pénztárgépeiket újabb engedélyeztetési eljárásnak szükséges alávetniük a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál.

Fejlesztőink kitartóan dolgoztak a pénztárgépeink szoftverein, a módosított engedélyek megszerzése érdekében, amelyek szükségesek, ahhoz hogy a pénztárgépek megfeleljenek a rendeletben előírtaknak és természetesen a felhasználók által támasztott követelményeknek is.

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket és jövendőbeli vásárlóinkat, hogy a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal 2016.12.13-ai döntésében jóváhagyta az A156 engedélyszámú Sam4s NR-300 ONLINE NEW pénztárgépünk engedélyének módosítását, ami azt jelenti, hogy a pénztárgép megfelel a 9/2016. (III. 25.) NGM rendelet előrírásainak.

Ha Ön online pénztárgép használatra kötelezett a jövő év elejétől és jogosult az állam által biztosított 50.000 Forint értékű támogatás igénybevételére, akkor ezt a pénztárgépet bátran megvásárolhatja, de kitűnő választásnak bizonyul abban az esetben is, ha Ön nem jogosult a támogatásra, de kötelező pénztárgépet használnia.

Érdemes körültekintően választani a piacon megvásárolható pénztárgépek közül. Abban az esetben, ha a kiválasztott pénztárgép még nem rendelkezik új előírások szerinti engedéllyel, akkor mindenképp érdeklődjön a forgalmazónál, hogy szándéka szerint frissíti-e online pénztárgépe engedélyét a rendeletben kijelölt határidőig.

Célunk, hogy a most megszerzett Sam4s NR-300 ONLINE NEW engedély után mihamarabb és természetesen még a rendelet által előírt határidő előtt frissítsük a többi általunk forgalmazott pénztárgép típus engedélyét is.