A 270-es is engedélyt kapott
A 270-es is engedélyt kapott

A 270-es is engedélyt kapott

Végre a Sam4s pénztárgépek utolsó engedélyezési eljárása is lezárult. A 270 –es készülékkel négyre bővült a NAV-hoz köthető modelljeink száma.
Ma délelőtt A172-es számon engedélyezte az NR-270 online New típusú pénztárgép forgalmazását az MKEH metrológiai hatósága.

A 270-es a többi pénztárgépünkhöz hasonlóan alkalmas az üzletek forgalmát bemutató részletes jelentések elkészítésére, a NAV-nak elküldött adatait pedig egy USB kulcsra mentve akár a számítógépükön is ellenőrizhetik a felhasználók.

A pénztárgép a magyar ABC karaktereit megjeleníteni képes, alfanumerikus kijelzőkkel van felszerelve, melyeken akár reklámok, vagy a kezelést segítő üzenetek is futtathatóak. Könnyen olvasható nyugtáit nagy sebességgel készíti el, a szalag egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhető benne.

A készüléket akár harminc eladó is használhatja saját azonosítóval. A nagyobb méretű modelljeink közé tartozik, logikus billentyűzetkiosztása megkönnyíti a kezelését. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik idegenkednek a számológép méretű, és azokhoz hasonló megjelenésű kasszáktól, de bármilyen kereskedés, így a jelentős forgalmú üzletek számára is jó választás lehet.


A készülék a több mint húszezer példányban értékesített ER-260-as pénztárgépünk mobil adatkommunikációra képes, új változata. Piacra dobásával négyre bővül a Sam4s engedélyezett pénztárgépeinek a száma, melyek között most már minden vállakozás találhat az igényeinek megfelelő modellt.

A rendkívül strapabíró, és könnyen kezelhető modell várhatóan áprilistól lesz megvásárolható webáruházunkban, budapesti üzletünkben és a viszonteladóinkon keresztül.